SSS na strafschoppen langs Strijen

16 augustus 2023 11:15

Beide competitiegenoten stonden dinsdagavond tegen elkaar in het Eeuwelingentoernooi bij vv Strijen.

SSS kwam in de 17e minuut op een 0-1 voorsprong door een goal van Frank van der Linden, die de assist van Nick Rorijs kon afmaken. Twee minuten later was het Nick Rorijs zelf die na goed doorzetten de 0-2 aantekende. In de 34e minuut maakte Dennis den Haan de 0-3 na een mooie aanval via Marco van Daalen en Frank van der Linden.

Na rust tapte Strijen uit een geheel ander vaatje en bracht de stand binnen 20 minuten in de tweede helft terug naar 3-3. Strijen was veel agressiever waardoor de bereikte stand zeker niet onverdiend was. Toch kwam SSS weer op een 3-4 voorsprong door een goal van Dennis den Haan. Strijen liet het er niet bij zitten en maakte via een volley de 4-4.

Uiteindelijk moesten strafschoppen beslissen wie zaterdag de finale mag spelen. SSS was daarin de betere door deze reeks met 4-2 winnend af te sluiten.

Hierdoor speelt SSS zaterdag de finale tegen Oud-Beijerland. Die ploeg speelde ook met 4-4 gelijk tegen ’s-Gravendeel, en benutte de penalty’s beter dan ’s-Gravendeel.

Zaterdag om 14.30 is de aftrap van de finale en de troostfinale bij Strijen om 14.30 uur.