SSS verliest finale van Oud-Beijerland

20 augustus 2023 10:00

De finale van het Eeuwelingentoernooi op het terrein van vv Strijen werd gespeeld door SSS en Oud-Beijerland.

Oud-Beijerland schoot uit de startblokken. Al na 3 minuten tekende de ploeg van trainer Peter van Gestel de 0-1 aan door een goal van Jayden Spiering. SSS had even de tijd nodig om in de wedstrijd te komen. In de 17e minuut leek de gelijkmaker te komen, maar de afronding na een mooie actie van Dennis den Haan ging voorlangs het Oud-Beijerlandse doel. In het laatste kwartier van de eerste helft kwam SSS wat beter in de wedstrijd maar goals vielen er niet meer.

De tweede helft van SSS zijde bleef matig, hoewel de Klaaswaalse formatie wel steeds dichter bij het doel van OSV keeper Levestone kwam. Toch was het Oud-Beijerland dat de voorsprong verdubbelde door een goal van Raylicho Babel in de 73e minuut.

SSS probeerde in de slotfase nog van alles, leek door een enorme kans van Nick Rorijs de aansluitingstreffer te kunnen maken, maar de goed keepende sluitpost van Oud-Beijerland wilde vanmiddag van geen wijken weten en wist meerdere aanvallen van SSS onschadelijk te maken.

Oud-Beijerland trok de overwinning over de streep en werd zodoende de terechte winnaar van het toernooi.

Beide ploegen treffen elkaar over een goede maand wederom. Dan staat SSS-Oud-Beijerland in Klaaswaal op het programma in de eerste ronde van de competitie.

Komende dinsdag gaat de oefencampagne van SSS verder met een thuiswedstrijd tegen 2e klasser DBGC, aanvang 20.00 uur.