SSS verliest in Wateringen

17 september 2023 10:15

In een rommelige wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende liep SSS tegen een nederlaag op tegen eveneens 3e klasser KMD.

Door de vele overtredingen werd de wedstrijd telkens onderbroken door de overigens terechte fluitsignalen van de scheidsrechter. Het schouwspel werd er hierdoor gedurende de wedstrijd niet beter op.

In de eerste helft golfde het spel wat heen en weer. Na 20 minuten kreeg SSS een grote kans om op voorsprong te komen. Een schot van Tim van Zetten vanaf de 16 meter kon ternauwernood door de keeper van KMD worden gered. De rebound kwam voor de voeten van  Niels Huizer en hij leek SSS op voorsprong te gaan brengen. Zijn inzet belandde helaas in het zijnet.

Aan de andere kant leek na een half uur spelen KMD op voorsprong te komen. Een verkeerde terugspeelbal van Antonie Robalo Monteiro kwam direct in de voeten van een KMD’er, maar zijn inzet werd diezelfde door Robalo Monteiro van de lijn gehaald. Zo herstelde hij direct zijn fout.

Na 69 minuten kwam KMD na een mooi opgezette aanval, direct na de drinkpauze toch op een 1-0 voorsprong.

Verder in de tweede helft had KMD twee kansen om de voorsprong uit te breiden. Maar een schot (hoog over) en een redding van Cas Abbas voorkwamen een verdere achterstand voor SSS.

Na 73 minuten moest KMD verder met 10 man door een directe rode kaart wegens natrappen.

Vijf minuten daarna leek Dennis den Haan voor SSS de gelijkmaker aan te tekenen, maar zijn afronding belandde voor SSS aan de verkeerde kan van de paal.

In de laatste minuut kopte Jaimy Hamerslag een voorzet recht in de handen van de keeper, na goed voorbereidend werk van Joshua Nagelhout.

Zo werd het voor SSS slechte generale repetitie voordat de competitie aanvangt. De competitie start zaterdag 23 september direct met een Hoeksche Waardse kraker tussen SSS en Oud-Beijerland. In Klaaswaal wordt er om 14.30 uur afgetrapt.