SSS speelt een stroeve wedstrijd en verliest

1 oktober 2023 11:30

Waar SSS vorige week tegen Oud-Beijerland frank en vrij speelde zo lastig was het vanmiddag in en tegen Slikkerveer.

Slikkerveer maakte het SSS deze middag erg lastig om tot voetballen te komen. Veelal werd door SSS de lange bal van achteruit gehanteerd om bij de spitsen te komen, zonder echt gevaarlijk te kunnen worden. In de 18e minuut kwam Slikkerveer op een 1-0 voorsprong. Een schot op goal kon door keeper Cas Abbas nog worden gered, maar in de rebound schoot Slikkerveer wel raak. SSS kwam sporadisch bij de goal van Slikkerveer. De Klaaswalenaren moesten het dan ook hebben van individuele acties van Marco van Daalen, Joshua Nagelhout en Dennis den Haan. Die laatste werd in de 44e minuut binnen of op het randje 16 meter neergehaald. Scheidsrechter Van Drunen legde de bal er net buiten. De vrije trap die er op volgde ging via de muur over de achterlijn en werd tot corner omgedoopt die verder niets opleverde.

Kort na rust maakte Slikkerveer er in de 47e minuut 2-0 van door een uitbraak koelbloedig uit te spelen en af te ronden. Wederom een individuele actie van Dennis dan Haan leidde dit keer wel tot een strafschop die door hem zelf werd benut. Zo stond na 56 minuten 2-1 op het bord. Slikkerveer bracht echter niet veel later de stand weer op 2 goals verschil. 3-1

In de 85e en 86e minuut vielen er twee goals, één aan beide kanten. Feni Bileti zette SSS op 3-2 maar Slikkerveer maakte er direct na de aftrap weer 4-2 van. In de absolute slotfase ontstond in de doelmond van Slikkerveer een scrimmage die uiteindelijk leidde tot de 4-3 waarbij Nordin Eddine Bouarfa het laatste tikje gaf.

Niet veel later werd er gefloten voor het eindsignaal en ging SSS met lege handen terug naar Klaaswaal. SSS leidt een terechte nederlaag tegen een vandaag beter spelend Slikkerveer.

Volgende zaterdag speelt SSS thuis tegen CKC dat deze zaterdag in Strijen met 1-4 wist te winnen.