SSS oefent en verliest van Heinenoord

28 januari 2024 9:00

Beide Hoeksche Waardse clubs zochten elkaar op om een oefenwedstrijd te spelen in Klaaswaal op een voor hun competitie loze zaterdag.

De ploeg van Ralph Kalkman, neemt in de 2e klasse de koppositie in en heeft de 1e periode op zak. SSS neemt in de 3e klasse de 7e positie in, maar staat slechts 6 punten achter op koploper Binnenmaas. In de top van deze 3e klasse is het dringen geblazen.

SSS kon in de eerste helft nog goed partij bieden aan Heinenoord en legde zeker in de eerste 20 minuten mooie combinaties op de mat. Heinenoord, dat over de gehele wedstrijd elkaar iets beter wist te vinden, kwam in de 20e minuut op een 0-1 voorsprong. Vlak daarvoor wist SSS keeper Cas Abbas een doelpoging onschadelijke te maken door de bal over de lat te tikken.

In respectievelijk de 32e en 34e minuut hadden zowel Dennis den Haan als Antonie Robalo Monteiro goede kansen om de gelijkmaker te maken, maar telkens was de Heinenoordse keeper de baas. Twee minuten later maakte Heinenoord de 0-2 en op slag van rust ook nog de 0-3.

In de tweede helft werd het krachtsverschil nog verder uitgedrukt in de stand en wist Heinenoord in de 60e, 69e en 82e minuut de score uit te breiden naar 0-6. Na exact 90 minuten floot de 19 jarige scheidsrechter Vugts voor het eindsignaal.

SSS gaat volgende week op bezoek in Oud-Beijerland om aan te treden tegen OSV, de ploeg die vandaag door Slikkerveer op een 9-0 nederlaag werd getrakteerd.