SSS VR2 via Barendrecht VR2 naar kwartfinale KNVB beker.

10 februari 2024 22:45

Vandaag, zaterdag 10 februari moest SSS voor de beker uit naar Barendrecht.

We hadden een nieuwe assistent-scheidsrechter namelijk Olaf. Barendrecht had de aftrap en zet vanaf minuut één hoge druk. In de 6e minuut is er een eerste schot van Lianne vanaf buiten het 16-meter gebied en hieruit volgt een corner die voorlangs wordt geschoten. Snel hierna wordt de bal door Janita op de lat geschoten. In de 19e minuut wordt er een goede bal van Dane op Lianne gespeelt die de bal weer doorspeelt naar Sanne maar helaas geen echte kans. In de 30e minuut heeft Angèl een goeie redding die eindigt in een corner. Uit deze corner ontstaat er voor een doel een soort flipperkast en wordt er weer een corner genomen. Uit de corner komt weer een goeie redding van Angèl die de bal vangt en hierna gelijk de bal naar voren schiet en hieruit volgt een vrije trap die wordt genomen door Janita die de bal op de lat schiet. In de 40e minuut trekt de scheidsrechter een gele kaart voor de tegenstander omdat deze een smerige tackel maakt op Demi die hier nog lang last van had.

RUST

In de rust wordt er gewisseld. Kim en Evy komen erin voor Lizette en Sanne. Bij de aftrap wordt de bal gelijk naar voren geschoten en hieruit komt een vrije trap een paar meter van de cornervlag vandaan. Deze wordt net naast de paal geschoten. Inde 62e minuut wordt Lianne als doorgebroken speler onder uit gehaald en hieruit volgt en vrije trap. In de 67e minuut heeft Angèl een goeie noodzakelijke redding. In de 70e minuut speelt Angèl de bal diep op Lianne die de bal weer aflegt aan Kim die hem erin schiet. 1-0. Snel hierna wordt er gewisseld. Romy, Dane en Demi gaan eruit. Iris, Nalini en Jesca komen erin. De 90 minuten speeltijd zit erop en Barendrecht doet er letterlijk alles aan om nog te scoren. Er worden zelfs meer enkels geraakt dan ballen. Na 9 minuten extra speeltijd fluit de scheids de wedstrijd af. SSS is door naar de kwartfinale van de beker.