... (intikker)

6e klasse 17

12 oktober 2019 14:30

K. (Karel) de Bie

Het zat er al een paar wedstrijden aan te komen en vandaag moest het dan gebeuren. Tegen de Zwervers moest en zouden de punten op Klaaswaal blijven. Het begin van de wedstrijd was direct voor SSS en na een kwartier kwam de 1-0 op het het bord  via Wouter. Na in de eerste helft nog een paar dotten van kansen te hebben gekregen was dit ook de ruststand. Na rust viel de 2-0 weer via Wouter, waarna het spel wat wegzakte. En dan weet je dat als de tegenstander er eentje maakt het nog onnodig spannend wordt. En wat denk je, dat gebeurt ook. Echter na de 2-1 houdt SSS stand en gaan de punten mee de kleedkamer in. Dit smaakt naar meer! To be continued...