2 november 2019 12:15

Scheidsrechter

K. de Bie

Onbekend

Onder het toeziend oog van vele belangstellenden spelen we vandaag tegen Smitshoek, dat in de top 3 staat. Al snel komen we via een tweede kans op een 1-0 voorsprong. Gezien het spelbeeld helemaal terecht. Voetballend spelen we de tegenstander van het kastje naar de muur, maar na 45 minuten staat het wel 1-2. In de tweede helft moet het dan gebeuren. Met een paar 100 % kansen hebben we de mogelijkheid gehad om de tegenstander op te rollen. Maar een kans is nog geen goal. Na 90 minuten is nog steeds 1-2 en snapt Smitshoek er ook niks van. Daar kopen wij geen brood voor, maar je voelt aan alles dat we er echt aankomen. Nog een paar kleine dingen finetunen en we kunnen "los".