SSS 3

55'

6e klasse 17

25 januari 2020 13:00

Lekkerkerk uit, je kan hem maar gehad hebben. Met 12 man maken we tocht naar dit dorp om daar om 13.00 uur te starten. Bij aankomst blijkt er geen kleedkamer beschikbaar te zijn en moeten we wachten tot er een team klaar, gedouched en aangekleed is. Dan realiseer je je weer hoe goed het toch allemaal bij SSS geregeld is. Afijn, om 13.10 uur na een warming up van 5 minuten trappen we af. De eerste kans is voor Raymond. Het is ook gelijk zijn laatste actie. Na 20 minuten nog 11 over. Gelukkig redden we dit tot het einde. In de tweede helft komen we op 1-0 achterstand. 10 minuten voor tijd maken we de gelijkmaker met een goal van Wouter. Maar....vele hoogtepunten waren er vandaag voor Patrick. Als stand-in keeper stopt hij in de eerste helft een (hele discutabele) pingel. In de tweede helft staat hij als een panter alle ballen uit zijn doel te rammelen. Balletje uit de kruising en stijf onder de lat, het doet Patrick niets. Het is dan ook aan hem te danken dat we een punt mee slepen over de Brienenoordbrug. Volgende week naar Beijerland; daar is ook wat te halen!