SSS VR2

7 - 0

Excelsior R. MO17-1

12 november 2019 20:00

Hoewel deze oefenwedstrijd nog even onzeker was, heeft SSS VR2 toch dinsdagavond 12 november 2019 gespeeld. Tegenstander IFC had afgezegd, maar maandag 11 november meldde Excelsior Rotterdam MO17-1 zich. Een meidenteam die in de 4e divisie speelt.
SSS VR2 speelt met haar eigen selectie. Alleen Tanisha is afwezig.

Op het hoofdveld van het sportcomplex van SSS werd er iets over achte afgetrapt. Over de vier blokken die er gespeeld werden, speelde SSS VR2 een prima wedstrijd. Het gaf nauwelijks kansen weg. Keepsters Alyssa en Vicky hebben weinig te doen gehad, maar stonden ook op de juiste plaats. SSS benutte goed de ruimte achter de verdediging bij Excelsior en speelde daarbij veelvuldig vooruit. In het eerste kwart leverde dat een aantal grote kansen op, maar nog niet de openingsgoal. Pas in het tweede kwart viel de goal. Nadat Demi de bal doortikte, kon Suzanne T de bal over de keepster in de verre hoek krullen, 1 - 0. De 2 - 0 viel uit een strafschop, na een handsbal, die door Dilek strak in de uiterste punt van de kruising werd geschoten. Het derde kwart was de minste, waarin we iets meer onzuiver waren en veel minder kansen creerden. Wel viel nog de 3 - 0, waarbij Brigitte, na een mislukte voorzet, de bal opnieuw denkt voor te geven, maar de bal viel over de keepster in het doel. In het laatste kwart wordt er het mooiste doelpunt gescoord. Na een mooie steekbal van Charlotte, kan Laura het doel op zoeken. Ze omspeelt een tegenstander in het strafschopgebied en schiet de bal in de hoek van het doel, 4 - 0. Uiteindelijk loopt de score op tot 7 - 0.
Nadat een schot van Suzanne D geblokt wordt, schiet Demi in de rebound binnen, 5 - 0.
Uit een voorzet van Brigitte kopt Dilek de bal in de verre hoek, 6 - 0.
Noami gooit de bal uit de inworp in de diepte, die door Demi wordt opgepikt en de bal onder de keepster doorschuift, 7 - 0.
Een geslaagd oefenwedstrijd voor SSS. Niet alleen vanwege de ruime overwinning, maar juist ook omdat het doel weer gevonden werd. Iets waar we afgelopen wedstrijd in te kort schoten. Alle meiden hebben weer speelminuten kunnen maken en kunnen werken naar de volgende wedstrijd toe. Komend weekend speelt SSS namelijk tegen sportclub Monster, de lantaarndrager van de competitie. Om 14:30 uur wordt er in Monster gespeeld, op naar de volgende 3 punten in de competitie?