32'

20 augustus 2020 20:00

Donderdagavond 20 augustus werd de oefenwedstrijd tegen het Delftse SEP VR1 gespeeld. SEP speelt 1e klasse zondag en is een goed op elkaar ingespeeld team.
Er waren veel dames uit vrouwen 2 nog op vakantie en daarom werd het team gecompleteerd vanuit vrouwen 1 en vanuit MO19.

Het was een wedstrijd zonder veel opgelegde kansen aan beide kanten, maar twee individuele fouten in de achterhoede werden in de 7e en in de 23e minuut op een fraaie wijze afgestraft. In de 32e minuut kon SSS iets terug doen, want na een vlot lopende aanval kon Dilek de hoek uitzoeken en afronden; 1-2.

In de tweede helft gingen de dames op zoek naar de gelijkmaker en misschien zelfs iets meer, maar kreeg het team geen loon naar arbeid en dus eindigde de wedstrijd in 1-2.

SSS kon deze avond aanvallend geen vuist maken. Tegelijkertijd stond de verdediging, ondanks de twee fouten, solide. Debuterend coach Van Heusden en assistent Veldhoen kunnen niet tevreden zijn over de uitslag, maar zagen vele goede aanknopingspunten en een goede inzet. Opvallend waren de debuterende Sanne en de laat ingevallen Laura, die een goede partij speelden.

Zaterdag spelen de dames een oefenpot tegen ARC VR1 om 14:30 uur in Alphen aan den Rijn.