3 - 0

Bodegraven

Groep 2 25

12 september 2020 14:30

Bekerwedstrijd nummer 3 is een thuiswedstrijd tegen 4e klasser Bodegraven. SSS is nog steeds niet op volle sterkte en binnen 10 minuten moet trainer Henk Dirven al noodgedwongen wisselen als Ernesto Figueira Comojo geblesseerd eraf moet en vervangen wordt door Stan de Bruin. Kort daarop is daar de eerste kans voor SSS via Stefan Bervoets maar zijn schot wordt weggestomp door de keeper. De volgende grote kansen zijn voor Bodegraven maar bij de eerst kans komt de bal via de binnenkant van de paal ietwat gelukkig in de handen van keeper Cas Abbas, en de 2e grote kans wordt gelukkig verprutst door de spits van Bodegraven. Hopelijk is SSS nu wakker geschud! Even later wordt Mark de Bie diepgestuurd en kan hij alleen op de keeper af maar de keeper redt. 10 minuten later is het wel raak als Mark de Bie, net buiten het strafschopgebied, de bal voor zijn voeten krijgt en zonder twijfel direct uithaalt en de bal verdwijnt in de kruising: 1-0. Een minuut later is het alweer raak als Tim van Zetten de bal steekt op Edison Warner en die bepaalt de ruststand op 2-0. In de tweede helft is de eerste kans voor SSS maar een schot van Mark de Bie wordt gered door de keeper en de vervolgens komt de bal voor de voeten van Dennis den Haan maar ook zijn schot is een prooi voor de keeper. Ondanks de kansen die volgen voor SSS moeten wachten tot de 88e minuut voordat Dennis den Haan de bal past op Tim van Zetten die vervolgens Mark de Bie in staat stelt de eindstand te bepalen op 3-0. Door de 9-0 winst van BMT op Laakkwartier vanmiddag is SSS uitgeschakeld in de beker. Volgende week start de competitie met een kraker thuis tegen OSV.

Opstelling SSS: Cas Abbas, Geir Sizoo, Diejego Biekman, Max van der Sluis, Edison Warner,  Feni Bileti, Ernesto Figueira Comojo (10e Stan de Bruin), Stefan Bervoets, Dennis den Haan, Mark de Bie en Tim van Zetten