Tim van Zetten (afstandschot)
78'

Groep 2 25

5 september 2020 14:30

Vandaag de 2e bekerwedstrijd van dit seizoen. Tegenstander vandaag is vierdeklasser BMT. Afgelopen week zijn er weer wat blessures bijgekomen maar we zien ook weer 2 spelers bij de selectie die terugkomen van een blessure en weer minuten gaan maken: Stefan Bervoets en Ernesto Figueira Comojo. Direct is te zien dan deze 4e klasser van een heel ander niveau is dan de 4e klasser van vorige week. BMT heeft dan ook het beste van het spel in de eerste helft. BMT komt dan ook verdient op een 0-1 voorsprong na ongeveer 10 minuten. Ook na deze 0-1 is het BMT dat steeds gevaarlijk is en keeper Guus Tieleman handen vol werk geeft. Voor de eerste kans van SSS moeten we wacht tot minuut 30 maar de inzet van Mark de Bie gaat voorlangs. Nog voor rust komt BMT op 0-2 nadat heel SSS denkt aan een vrije trap mee voor is het BMT dat de vrije trap krijgt en binnen no time staan ze aan de andere kant en staat de 0-2 ruststand op het scorebord. In de 2e helft een heel ander SSS en het is Stefan Bervoets die via zijn rug een vrije trap van Luc van Leeuwen in het doel werkt: 1-2. In de 56e minuut is het Max Pelkman die, op aangeven van Stan de Bruin, de 2-2 tegen de touwen schiet. En nu gelijk er overheen denk je dan maar nee het is BMT dat op een 2-3 voorsprong komt. Keeper Guus Tieleman heeft het ook in de 2e helft druk. Maar in de 78e minuut is het Tim van Zetten, met zijn eerste goal in SSS 1, die met een afstandsschot de 3-3 op het bord zet. In de slotfase lijkt het diezelfde Tim van Zetten die SSS de 3 punten lijkt te gaan bezorgen maar zijn kopbal gaat op de paal en zo eindigt deze wedstrijd in een 3-3 gelijkspel.

Opstelling SSS: Guus Tieleman, Geir Sizoo, Diejego Biekman, Max van der Sluis (46e Rolf Vollaard), Feni Bileti, Ernesto Figueira Comojo (46e Stefan Bervoets), Luc van Leeuwen, Stan de Bruin, Mark de Bie, Tim van Zetten en Max Pelkman