Het 2e wint de laatste bekerwedstrijd maar is uitgeschakeld in de beker

4 - 1

Zestienhoven 2

Groep 1 42

12 september 2020 12:00

De laatste bekerwedstrijd is thuis tegen Zestienhoven 2. Weer een andere samenstelling dan  vorige week met onder andere 3 spelers uit VE1. Vandaag onder de lat Guus Tieleman. In het begin gaat het gelijk op maar het is SSS dat na een minuut of 20 de leiding neemt als Jaimy een diepe bal geeft op Hannes en die passeert de keeper en zet SSS op 1-0. SSS heeft nu het beste van het spel en in minuut 40 is het een pass van Lars op Jaimy en Jaimy scoort beheerst de 2-0 en dit is tevens de ruststand. Jaimy (moet door naar 1e) wordt in de rust gewisseld voor Jurjen. De tweede helft is net begonnen en Zestienhoven brengt de spanning terug in de wedstrijd 2-1. SSS is niet van slag  en een kwartier later is het Lars die passt op Daan en die is iedereen te snel af en brengt de stand op 3-1. Een paar minuten later is het Hannes die zijn schot gekeerd ziet worden door de keeper en vervolgens komt de bal bij Daan en die mikt hem beheerst in het hoekje voor de 4-1. Er volgt nog een grote kans voor Jimi maar zijn inzet wordt door de keeper gered, zo wordt de eindstand 4-1. Hier mee is SSS zo goed als zeker uitgeschakeld in de beker. Volgende week begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen GOZ 2.