WFB 2

Groep 1 42

5 september 2020 12:00

A.J.P (Sander) Vijverberg

De tweede bekerwedstrijd en de eerste thuiswedstrijd dit seizoen. Door de blessuregolf bij 1 was het weer puzzelen vandaag. Rolf (speelt niet mee) en Rune (speelt maar 45 minuten) moeten hierna nog door naar de bank bij 1. Gelukkig is de JO19 vrij en zijn Jeffrey Koningstein en Damian Versteeg bereid om mee te doen en vanuit VE1 sluit Arvid de Bie aan. Onder de lat vandaag Cas Abbas. SSS heeft het betere van het spel maar het is WFB dat als eerste scoort door een fraaie lob: 0-1. SSS is niet van slag en een paar minuten later is de stand weer gelijk als Daan de bal tegen de touwen schiet: 1-1.  Net voor rust is het wederom Daan die met een mooi schot de ruststand op 2-1 bepaalt. De 2e helft is net een paar minuten bezig en het is WFB dat de gelijkmaker scoort: 2-2. Ondanks de 2 tegendoelpunten heeft Cas eigenlijk weinig te doen deze wedstrijd. De beste kansen zijn ook in de tweede helft voor SSS.  Een vrije trap aan de rechterkant van het veld wordt door Daan het strafschopgebied ingebracht en daar is Lars (eindelijk eindelijk scoort hij weer eens) die SSS voor het eerst in deze wedstrijd op voorsprong zet. Tegen het einde van de wedstrijd is het Hannes die SSS definitief in veilige haven schiet en de 4-2 binnenschiet en ondanks dat de grensrechter nog probeert de scheidsrechter te overtuigen va buitenspel blijft de treffer staan: 4-2. Debutant Damian kan zijn debuut opfleuren met een doelpunt maar zijn lob beland op de paal en zo blijft het 4-2 en zijn de eerste 3 punten binnen. Volgende week de laatste bekerwedstrijd. Weer een thuiswedstrijd en dan is de tegenstander Zestienhoven 2.