0 - 0

SSS VR2

22 augustus 2020 14:30

Vandaag stond opnieuw een oefenwedstrijd op het program. Dit keer tegen ARC in Alphen aan den Rijn. ARC speelt 2e klasse zaterdag. Nog altijd is het team niet compleet door ziekte, blessures en vakanties, maar vandaag waren wel Linda en Jamie weer in de gelederen te vinden.

De eerste helft kenmerkte zich als een wedstrijd tussen twee bijna gelijkwaardige teams, waarbij SSS net iets sterker was, maar geen opgelegde kansen kon creëren. Verrassend wist Linda nog wel de kruising te vinden en eindigde de eerste helft in een 0-0.

De tweede helft ving aan zonder verdedigsters Sanne (werken) en Naomi (geblesseerd). Het technisch duo moest even later verder creatief zijn aangezien Jamie en iets later ook Rowena het veld geblesseerd dienden te verlaten. Ondanks een volledig nieuwe verdediging wist deze in de tweede helft stand te houden. ACR was nu vaker te vinden op de helft van SSS, maar SSS bleef toch ook loeren op een doelpunt. Ook nu was Linda niet gelukkig met een inzet, want deze verdween tegen de paal.

Tien minuten voor tijd werd ook Romy naar de kant gehaald vanwege kramp-klachten en door een bank vol met geblesseerden speelden SSS met 10 “man” de wedstrijd uit.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een terecht gelijkspel, zonder doelpunten.

Vandaag was toch een heel andere wedstrijd te bewonderen dan afgelopen donderdag. Het vertoonde spel oogde een stuk beter. Dit had ongetwijfeld ook te maken met de gemiddelde leeftijd, want vandaag deden weer een aantal “oudere” speelsters mee die vervolgens ook het team leidden. Ook met Linda in het team zorgde de voorhoede voor veel onrust bij de Alphense tegenstander. Coaches Van Heusden en Veldhoen konden tevreden zijn met de progressie van een aantal speelsters en ook als team, maar zal nu ook de uitslag hebben tegen gevallen.

Twee speelsters vielen vandaag in positieve zin op. Judith speelde vandaag verdedigend een prima partij. Ook Iris (MO19) speelde een sterke wedstrijd door haar snelheid en veel loopvermogen.

Volgende week zaterdag wordt thuis de oefenwedstrijd gespeeld tegen Excelsior R beloften-team. De wedstrijd vangt aan om 14:30 uur. U bent van harte uitgenodigd!