19 september 2020 14:30

Scheidsrechter

O.A. Fonseca

Onbekend

De openingswedstrijd van de competitie is direct een kraker. OSV komt op bezoek in Klaaswaal. SSS treedt aan in de nieuwe jubileumshirts (1 oktober a.s. bestaat SSS 100 jaar), daarnaast stroomt de ziekenboeg leeg en zien we het debuut in het SSS shirt van Roy van Raam en ook Frank van der Linden is weer terug van een blessure. De eerste kansen zijn voor SSS maar een afstandsschot van Feni Bileti wordt door keeper Serhan Tenekecioglu nog net over de lat getikt. Even later is het wederom keeper Serhan Tenekecioglu die met katachtige reddingen schoten van Tim van Zetten en Dennis den Haan onschadelijk maakt. Maar in de 18e minuut is het OSV, dat tegen de verhouding in, de leiding neemt als na een fout van SSS die bal uiteindelijk voor de voeten komt van Shurnel Francois en die laat SSS keeper Cas Abbas kansloos 0-1. Diezelfde Shurnel Francois mist een paar minuten later een 200% kans om de stand op 0-2 te zetten maar hij schiet van een meter afstand over het compleet lege SSS doel. In de 36e minuut is het dan eindelijk raak voor SSS als Mark de Bie de bal via onderkant lat in het doel schiet: 1-1. Dit is tevens de ruststand. De 2e helft is niet zo levendig als de 1e helft en de kansen zijn dan ook schaars aan beide kanten. Maar in de 70e minuut is het SSS dat de leiding neemt via een schot van Luc van Leeuwen. Met de 2-1 op het bord zet OSV alles op alles om er toch nog een punt aan deze wedstrijd over te houden maar SSS komt verder niet echt meer in gevaar en zo eindigt deze vermakelijke wedstrijd in een 2-1 overwinning voor SSS. Volgende week de lastige wedstrijd uit tegen den Bommel.

Opstelling SSS: Cas Abbas, Geir Sizoo, Roy van Raam , Diejego Biekman, Edison Warner, Feni Bileti,  Dennis den Haan (58e Ryan Richard), Frank van der Linden (90e Stefan Bervoets), Luc van Leeuwen, Mark de Bie, Tim van Zetten (74e Max Pelkman).