88'
Mark de Bie (intikker)

3e klasse D

26 september 2020 14:30

Na de mooie winst van vorige week op OSV staat vandaag de uitwedstrijd tegen den Bommel op het programma. Door afwezigheid van Roy van Raam en de blessure van Dennis den Haan moest Henk Dirven weer schuiven in zijn opstelling. De oplossing werd gevonden door Frank van der Linden naar achteren te halen en dat leverde een basisplaats op voor Ryan Richard en Max Pelkman. In de eerste minuut van wedstrijd is daar direct het gevaar van den Bommel maar de paal behoed SSS voor een snelle achterstand. Het goede spel van vorige week is vandaag ver te zoeken, de tegenstander van vandaag is meer van lange halen gauw thuis en SSS gaat daar in mee. Dit resulteert in de 23e minuut in een 1-0 achterstand voor SSS als een afstandsschot in het doel verdwijnt. Gelukkig voor SSS is het een minuut later alweer gelijk als Edison Warner de bal inspeelt op Mark de Bie en die speelt zich schitterend vrij en knalt de 1-1 tegen de touwen. SSS krijgt verder in de eerste helft nog een paar kansen maar het vizier staat niet op scherp vandaag. De rust wordt bereikt met een 1-1  stand. In de 2e helft is het SSS dat fel uit de startblokken komt en lijkt op voorsprong te komen als Mark de Bie van dichtbij de bal over de lijn tikt, waar iedereen de bal over de lijn zag gaan zag de belangrijkste man van het veld het niet en dus blijft het 1-1. Even later ziet dezelfde man ook geen zuivere handsbal van een den Bommel verdediger en dus geen strafschop voor SSS. En ja hoor aan de andere kant ziet de scheidsrechter wel een handsbal en verdwijnt de bal wel op de stip: 2-1. SSS zoekt teveel de lange bal en die krijgen ze net zo snel weer terug want den Bommel roeit elke bal de komt weer direct weg. Dan lijkt de bal goed te vallen voor SSS maar Ryan Richard kopt van dichtbij op de paal. Den Bommel blijft de ballen diep gooien en dan valt hij een keer goed en dan wordt hij netjes afgemaakt en staat het 3-1. In de laatste minuten is het Mark de Bie nog die  van dichtbij de bal in het doel werkt en nu telt hij wel: 3-2. Maar dichterbij komt SSS niet en zo loopt het tegen de 1e competitienederlaag aan dit prille seizoen.

Opstelling SSS: Cas Abbas, Geir Sizoo, Diejego Biekman, Frank van der Linden, Edison Warner,  Feni Bileti, Luc van Leeuwen, Ryan Richard (74e Stan de Bruin), Tim van Zetten (64e Tobi Fasanya) , Mark de Bie en Max Pelkman