19 september 2020 11:30

Scheidsrechter

J. van Zetten

Onbekend

Nadat onze groep er al wekenlang op de training flink tegenaan gaat, moest alleen het kwartje nog even onze kant op vallen. Onze vaste scheids Karel was afwezig en werd vandaag vervangen. We komen eerst nog wel op 0-1 achterstand, maar wisten dit nog voor de rust op 1-1 te krijgen, doordat Kees zijn goal er in frommelt. In de tweede helft spelen we alleen nog maar op de helft van de tegenstander en 8 minuten voor tijd schiet Wouter de 2-1 binnen. Hierover ontstond discussie omtrent buitenspel. De goal werd echter goedgekeurd, waarna een speler van GHVV de bal 100 meter de volkstuinen in ramt. Kennelijk wilde GHVV met deze actie aangeven niet meer verder te willen spelen. De scheidsrechter ging daar in mee en vond het ook beter, gezien de oplopende irritaties de wedstrijd hierbij ook te laten. Gevolg is wel dat SSS 3 de drie punten binnen de poort houdt.