GOZ 2

3e klasse G

19 september 2020 12:00

G. van Gent

De competitie begint met een thuiswedstrijd tegen GOZ 2. De afgelopen jaren altijd wedstrijden op het scherpst van de snede en beide teams redelijk aan elkaar gewaagd. SSS is compleet en Kevin is erbij om wedstrijdminuten te maken na zijn blessure. Binnen 10 minuten lijkt de buit al binnen als eerst een vrije trap van Jimi in eigen doel gekopt wordt door een verdediger van GOZ en even later is het Aaron die een afvallende bal direct op de slof neemt en zo de 2-0 op het bord zet. Dan verwacht je dat SSS doorgaat maar helaas zakt het in en creëert het geen gevaar meer de 1e helft. Ruststand dus 2-0. In de 2e helft is het aan Guus te danken dat GOZ niet terug in de wedstrijd komt. De kansen voor SSS komen er wel maar helaas staat de paal succes voor Aaron in de weg en even later lijkt Daan op weg naar een doelpunt maar zijn schot wordt gered door de keeper. En dan treedt de aloude voetbalwet weer in werking als aan de andere kant de bal tegen een arm wordt aangeschoten, binnen de beruchte lijnen is dat een strafschop..en deze wordt feilloos benut door GOZ: 2-1. Dan is het een opeens weer een wedstrijd. Dit duurt gelukkig maar een kwartiertje en dan schrikt de GOZ zo erg van de doorjagende Hannes dat hij de bal niet vol raakt en Hannes geen probleem heeft om de bal in het lege doel te schuiven: 3-1. De laatste minuten moet SSS door met 10 man als Kevin een directe rode kaart krijgt waar een gele kaart voldoende was geweest. De laatste minuten komt de eerste overwinning niet meer in gevaar. Volgende week een uitwedstrijd tegen Hekelingen 2.