SSS wint de troostfinale met 6-2 van 's Gravendeel

6 - 2

Gravendeel 1

21 augustus 2021 14:30

Vandaag de strijd om de 3e plaats op ons eigen Eeuwelingentoernooi. Tegenstander is competitiegenoot ’s- Gravendeel. Op 2 blessuregevallen na is SSS vandaag compleet. In de 5e minuut komt SSS op een 1-0 voorsprong als Dennis den Haan verrassend uithaalt van buiten het strafschopgebied. Een half uur later herhaalt Dennis den Haan dit maar dan van een meter of 30 en zet SSS op 2-0. Heel SSS staat nog na te genieten van de 2-0 en daardoor geven ze ’s Gravendeel de mogelijkheid om de 2-1 binnen te schieten. En vlak voor rust bekroont Frank van der Linden het sterk spelende SSS met de 3-1. Na de rust gaat SSS rustig verder met scoren: Dennis den Haan geeft de bal voor en het is Ryan Richard die de 4-1 tegen de touwen schiet. Een paar minuten later is het wederom Dennis den Haan die een voorzet op maat aflevert en deze wordt binnengetikt door Daan Sibrijns: 5-1. Vlak voor tijd is het Ryan Richard die en perfecte voorzet aflevert op Stan de Bruin en die tikt de 6-1 in de kruising. Het slotakkoord is voor ’s Gravendeel en zo eindigt deze wedstrijd in een 6-2 overwinning voor SSS en zo worden ze 3e op hun eigen toernooi. Op 16 oktober ontmoeten beide teams elkaar in ’s-Gravendeel voor de competitie. Winnaar van het Eeuwelingentoernooi word OSV dat in de finale Strijen met 2-0 versloeg.