Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

De laatste thuiswedstrijd in deze competitie is tegen Den Bommel. De uitwedstrijd werd destijds vrij eenvoudig met 2-4 gewonnen. Deze middag zou het totaal anders lopen.

Den Bommel is nog verwikkeld in de strijd om lijfsbehoud en SSS is nog verwikkeld in de strijd om de 2e plaats en een eventuele vervangende periodetitel.

De echte wil om te winnen is sterker aanwezig bij Den Bommel vanmiddag en na 30 seconden staat SSS al op een 0-1 achterstand door een goal van Johnno Bakker.

Binnen 3 minuten staat Den Bommel zelfs op 0-2. Dit maal is het Wesley Bakker die de trekker overhaalt.

In de 14e minuut beslist Ruben Dos Santos de wedstrijd al door de 0-3 te maken. Binnen het kwartier lag SSS hiermee al in de touwen.

De rest van de wedstrijd laat Den Bommel de bal aan SSS en vanuit de lange bal wachten ze rustig op de kansen die gaan komen. Die kansen komen er ook want nog voor rust kijkt SSS tegen een 0-4 achterstand aan door wederom een goal van Wesley Bakker.

In de tweede helft hetzelfde beeld maar uit het vele balbezit van SSS komen maar zeer weinig echte kansen.

Werden in de 1e helft de kleine overtredingen binnen het strafschopgebied van Den Bommel niet bestraft door de scheidsrechter, de eerste de beste kleine overtreding in het strafschopgebied van SSS levert Den Bommel direct een strafschop op: 0-5. Wesley Bakker maakte daarmee zijn 3e goal deze middag.

Ook in de verdere 2e helft kan SSS niet meer scoren en tot overmaat van ramp wordt Dennis den Haan met zijn 2e gele kaart vervroegd naar de kleedkamer gestuurd.

Met deze uitslag en wedstrijd als bagage kunnen de spelers en de technische staf aan de slag om de koppen bij elkaar te gaan steken en zich klaar te gaan stomen voor de nacompetitie. Dat is dan nog de troost van deze middag. Doordat ook de De Jonge Spartaan niet wist te winnen zal SSS de periodetitel  van kampioen Nieuwerkerk gaan overnemen. Na volgende week zaterdag weten we of de eerste wedstrijd van deze nacompetitie op 11 juni uit of thuis zal worden gespeeld. Dat hangt af van de plaats in de totale eindrangschikking.