Suzanne Tol (schot)
70'
91'

28 september 2021 20:00

Dinsdag 28 september stond er een oefenwedstrijd gepland voor SSS VR1, maar vanwege een aantal blessures werd de wedstrijd omgezet naar een oefenwedstrijd voor SSS VR2. Tegenstander is 2e klasser Den Hoorn VR1.
Een aantal speelsters kregen deze oefenwedstrijd rust: Jamie de Kort, Charlotte Blaak, Marjolein Hilberts en Zoë Metske.  Ter aanvulling vanuit SSS VR1 sloten Rhiannon van Kan, Janita Lookermans en Chelsea Disseldorp aan. Op deze manier konden veel meiden speelminuten maken en wedstrijdritme opdoen.
De wedstrijd werd om 20:00 uur op veld 3 van het sportcomplex in Klaaswaal gestart. SSS kreeg veel ruimte om op te bouwen. De grootste kans was voor Tanisha Nouwt die de diepte werd in gestoken, maar haar schot kwam tegen de uitkomende keepster.
Den Hoorn had in de eerste helft tweemaal een schot gelost op Vicky de Regt, maar er weinig verder grote kansen te bespeuren.
In de tweede helft was er meer druk op Den Hoorn. Een kans ontstaat als Eline Verhorst tussen twee verdedigers doorzet, maar haar schot gaat naast. In de 65e minuut is raak, wanneer Linda Kruithof de bal klaarlegt voor Dilek Emir, die de bal in de hoek van het doel schiet, 1-0. Zo'n 5 minuten later wordt Suzanne Tol diepgestuurd door Linda Kruifhof. Suzanne Tol weet het doel ook te vinden, en zet SSS VR2 op 2-0.
Hierna is er even een fase dat Den Hoorn meer aandringt. Twee gevaarlijke momenten voor het doel van Vicky de Regt. Een voorzet van de zijkant waarna het schot voorlangs gaat en een afstandsschot waarbij Vicky de Regt de bal over haar lat boxt.
Voor het laatste fluitsignaal straft Linda Kruithof een foutje in de verdediging van Den Hoorn af door de bal te veroveren en in de hoek te schuiven, 3-0.
SSS VR2 wint de eerste wedstrijd van het seizoen 2021-2022, na 8 wedstrijden. Een verdiende overwinning waarbij SSS VR2 opbouwend steeds beter de bal in de ploeg wist te houden. Met een goed gevoel krijgen de meiden donderdag rust en worden ze dinsdag weer scherp op de training verwacht.
Komend weekend is heel SSS uitgeroosterd om een Mixtoernooi te organiseren op het eigen sportcomplex ivm het 101 jarig bestaan (eigenlijk uitgestelde 100 jarig bestaan).
Pas zaterdag 9 oktober speelt SSS VR2 weer. Dan staat er opnieuw een verre uitwedstrijd op het programma. Ditmaal naar IJzendijke.