Langeweg 18
3262LE
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-614545

Drie dagen na de zware wedstrijd van woensdagavond moeten we alweer aan de bak. Tegenstander op deze zaterdagochtend is SHO, die we dit seizoen al twee keer tegenkwamen én versloegen. Dat ging beide keren wel erg moeizaam, dus van onderschatting mag zeker geen sprake zijn. De grootste vraag vandaag zal zijn of we voldoende hersteld zijn van de wedstrijd tegen Smitshoek. Helaas zijn er hier en daar inderdaad wat pijntjes en is het hopen dat het mee zal vallen.

1e helft:
Aan de omstandigheden zal het niet liggen. We spelen op het hoofdveld onder een stralende lucht. Daley is er vandaag weer bij, maar helaas had nu Bart te veel last van zijn enkel om te starten. Hij zou later nog wel invallen. Mikis heeft daardoor weer een plekje op het middenveld, wat hij woensdag overigens prima invulde. Onze start is niet al te best. De felheid van woensdag is nergens te bekennen en we zitten er geen moment kort op. Al na drie minuten is er een wereldredding van Kris nodig. Van dichtbij kan een bal zo worden binnengetikt maar met zijn voet voorkomt hij een bijna zeker doelpunt. Aan de andere kant wordt een vrije trap van Seb door de keepster uit het doel gehouden. Bij de overtreding die eraan vooraf gaat komt Raf ongelukkig terecht op zijn arm en hij zou later uitvallen. Ondertussen komt de thuisploeg meerdere malen oog in oog met Kris te staan die ons in deze fase echt overeind houdt. Net voor de rust hebben we weer even een opleving. Zo raak Luuk met een goed afstandsschot nog de paal. We lijken wat beter in de wedstrijd te komen, maar net voor het rustsignaal gaat het toch nog fout. Opnieuw kan er een aanvaller op Kris af en is het nu wel raak (1-0). En na alle kansen tot nu toe kan dat helaas niet overdiend genoemd worden. Er zal in de tweede helft echt een tandje bij moeten.

2e helft:
De boodschap in de rust lijkt overgekomen, want in de tweede helft zien we een ander SSS. Niet alles gaat goed, maar we zitten er nu wel korter op. SHO krijgt deze helft nog slechts twee kansen, maar lang niet zo groot als in de eerste helft. Zelf krijgen we in deze tweede helft voldoende mogelijkheden om toch nog een punt of zelfs meer uit het vuur te slepen. Vooral in de slotfase kan SHO maar met moeite overeind blijven. Luuk schiet uit de draai op de keepster, Daley heeft nog twee gevaarlijke vrije trappen en Seb probeert het nog met een halve omhaal. De allergrootste kans is voor Daley die snoeihard op doel schiet maar helaas staat de keepster net op de goede plek. Het zit dan ook even niet mee. Na 70 minuten staan we met lege handen en dat heeft in ieder geval niet aan de tweede helft gelegen. Toen hebben we er met het laatste beetje energie echt nog alles aan gedaan om een resultaat te behalen, maar het mocht niet zo zijn. Door de andere uitslagen zijn we overigens nog steeds de gedeelde koploper. Komende week een volledige trainingsweek en dus weer even tijd om iedereen op te lappen. Volgende week spelen we dan een thuiswedstrijd. Om 10 uur komt Barendrecht op bezoek.