... (intikker)
80'

Onder 19 zaterdag, JO19-1, 4e klasse 02

18 februari 2017 15:30

Vandaag om 15.30 uur staat de competitiewedstrijd uit tegen SHO JO19-4 op het programma. Geien het late tijdstip van voetballen fungeert SSS JO19 vandaag als een soort uitzendbureau want Rune en Dylan spelen eerst mee met de JO17 en Hannes, Ruben en Jimi spelen eerst met het tweede mee en Jimi is daar zelfs de volle 90 minuten nodig. Daarnaast zijn een aantal spelers afgelopen week  ziek geweest en daarom is Tim van Zetten uit de JO17 meegevraagd. Het wordt weer zo’n typische wedstrijd waarbij men meer op de keeper van de SHO schiet als ernaast. Op een voor Jan typerende wijze komt SSS op een 0-1 voorsprong. Verder maakt SSS het de keeper van SHO niet echt moeilijk en daar SHO het Dylan ook niet echt moeilijk maakt gaan we rusten met 0-1. In de tweede helft heeft Dylan het wel wat drukker maar hij houdt zijn doel schoon. Aan de andere kant is het Hannes die de 0-2 binnenschiet. Dylan moet zich even ater volledig strekken om een vrije trap van SHO uit zijn doel te tikken. 10 minuten voor tijd is het dan toch raak voor SHO en is de spanning terug 1-2. Een rommelige laatste 10 minuten levert geen doelpunten meer op en zo gaan de 3 punten mee naar Klaaswaal.