Hondsgalgweg 1 B
3247XW
DIRKSLAND
tel. 0187-602029

Op deze ijzig koude zaterdag gaat de reis naar Dirksland om daar aan te treden tegen het 2e van DVV ’09. Door alle verschuivingen van aanvangstijden voor de wedstrijd Nederland – VS moeten we Hannes missen want die moet het 1e helpen, daarnaast moet er iemand werken en heeft een ander een foute planning gemaakt met een weekendje weg. Dus trainer Rolf moet weer opdraven, good old Arvid is er weer bij en van de O23 willen Manatap en Mick meedoen. Na een kwartier spelen komt DVV op een 1-*0 voorsprong maar gelukkig kunnen ze hier niet lang  van genieten want Mick ziet Aaron vrij staan en die schuift beheerst de 1-1 binnen. Even later is het DVV dat op 2-1 komt. Het breekpunt van de wedstrijd is als een speler van DVV zeker een meter of 2 buitenspel staat (ook aanhangers van DVV zeggen dit) , de vlag gaat omhoog maar de scheidsrechter laat doorgaan en de 3-1 ligt in het netje. Sommige scheidsrechters of ze nu van de club zelf zijn of van de KNVB moeten echt stoppen met fluiten. Stan moet dan geblesseerd het veld verlaten en zijn vervanger is Manatap. Nog voor rust legt ook de 4-1 erin. In de tweede helft scoort DVV nog 2x en SSS niet meer en zo eindigt deze wedstrijd in een 6-1 nederlaag. Ook dit was weer een team waarvan verliezen niet nodig was maar uiteindelijk zijn de cijfers weer duidelijk. Volgende week de laatste wedstrijd van 2022: thuis tegen Smitshoek 3 aanvang 14.30 uur.