Oldegaarde 665
3084AA
ROTTERDAM
tel. 010-4801176

Vandaag de uitwedstrijd tegen Charlois. Vandaag zal Nathan weer zijn eerste speelminuten maken na ruim 2 maanden. In de eerste helft lukt er bijna niks en als je dan ook nog makkelijk de goals weggeeft staat het 3-0 bij de rust. De 2 wissels die er zijn komen er in de rust in: Jimi en Nathan blijven achter in de kleedkamer en voor hun in de plaats komen Mitchel en Mischa (debuut in SSS 2). In de 2e helft een heel ander SSS en nu komen er ook kansen voor SSS maar het vizier van Hannes, Floris en Damian staat niet op scherp. En als Hannes dan de bal wel over de keeper krijgt wordt hij op  (sommige denken achter) de doellijn weggehaald door een verdediger. En de scheidsrechter kan het niet beoordelen dus geen doelpunt. Draaide Kris in de 1e helft overuren, in de 2e helft heeft hij het redelijk rustig. Na een overtreding binnen de beruchte lijnen krijgt Charlois een strafschop en deze wordt klemvast gepakt door Kris, die ook vandaag weer een uitstekende wedstrijd keept. Uit een van de spaarzame aanvallen is het een de snelle linksbuiten van Charlois die iets te veel ruimte krijgt en de bal via binnenkant paal binnenschiet: 4-0. Het hoogtepunt van de 2e helft komt op naam van Stan P. die een vrije trap in de kruising laat landen (zijn eigen woorden: ik raakte hem verkeerd). En zo gaat  deze wedstrijd onnodig verloren.  Volgende week zaterdag de thuiswedstrijd tegen OSV 2.