11 maart 2017 14:30

Leeuw, V. de

Een fotoverslag van de thuiswedstrijd.

Wat hebben de meiden hard gewerkt vandaag. Super om te zien en terecht beloond met een punt.
De wedstrijd begon van onze kant niet sterk. We lieten Jong PEC lekker voetballen. Het spel van SSS was wat nerveus en na 17 minuten kwam Jong PEC Zwolle op een 0-1 voorsprong. SSS leek zich goed te herstellen maar was niet in staat het volgende doelpunt van PEC te voorkomen. Vanaf ongeveer 20 meter werd de 0-2 op het scorebord gezet. En eerlijk is eerlijk, dat was gewoon een mooi doelpunt. Dan begint SSS het eigen spel te spelen. We worden gevaarlijk en even later wordt een vrije trap van Sandra door Jeanine doorgekopt. De bal gaat net voor Linda langs naast het doel. Maar we ruiken de kansen en dan haalt Mandy de trekker over. Vlak voor rust zet zij de stand op 1-2. Vol goede moed gaan we thee drinken.
Na de rust speelt het spel zich voornamelijk af op de helft van Jong PEC Zwolle. Maar zoals wel vaker gebeurd, de tegenstander is eigenlijk nauwelijks voor ons doel geweest maar scoort wel de 1-3. Maar de koppies blijven omhoog en er wordt vol op de aansluitingstreffer ingezet. En die komt er. Mandy gaat goed door en Linda rondt af: 2-3. Dan ontspint er zich een spannende wedstrijd. Voor de neutrale kijker leuk om te zien. Voor betrokkenen zenuwslopend. Maar 5 minuten voor tijd is er gerechtigheid. Linda scoort met LINKS de 3-3. De blessuretijd verandert niets meer aan deze stand. Volkomen terecht delen we de punten.
Volgende week weer thuis. Dan tegen Ter Leede VR2. Komt u ook weer?