Jimi Moritz (schot)
87'

Onder 19 zaterdag, JO19-1, 4e klasse 02

4 maart 2017 14:30

En aan het einde van de voorjaarsvakantie speelt SSS JO19 andermaal een thuiswedstrijd en wel tegen SHO JO19-3. Wouter en Hannes ontbreken, maar Ryan en Max bieden weer helpende hand. Nu beschikken wij over een lange keeper (Dylan), de keeper van SHO is zelfs nog een kop groter, dus advies van de aanvoerder: géén lobjes!! De scheidsrechter in de persoon van Karel de Bie fluit keurig om half 3 voor de aftrap en lange tijd gaat de wedstrijd gelijk op. In de 20e minuut even een klein opstootje, maar deze wordt al gauw gesust. Zowel SSS als ook SHO krijgen wat kansjes, maar dit resulteert nog niet een doelpunt. We moeten wachten tot de 39e minuut en dan is het nog een tegendoelpunt ook! Gelukkig kunnen de mannen dan even gaan rusten en aan coach Gerard om even wat tactiek te bespreken. En het was zeker goede tactiek. De 2e helft trekt SSS de wedstrijd helemaal naar zich toe. Dit resulteert in de 51e minuut in de gelijkmaker van Aaron. En in de 75e minuut zet Aaron SSS op voorsprong: 2-1. Nu rustig blijven en de wedstrijd uitspelen mannen!! Jimi is echter nog niet tevreden en in de 87e minuut speelt hij de boomlange keeper door de benen en bepaalt de eindstand op 3-1.