SSS VR1 wint overtuigend van IJzendijke met 5-1!

75'

Vrouwen zaterdag, VR1, Hoofdklasse A

1 april 2017 14:30

Lugt, J.F.M. van der

Wat waren we er op gebrand om deze wedstrijd te winnen. Op het "niet zo beste veld" in IJzendijke wisten we niet te winnen (gelijk spel in de competitie en ook voor de beker waarna we de strafschoppen verloren). Kijken hoe zij uit de voeten kunnen op ons mooie kunstgrasveld.
Razendsnel kwamen de vrouwen van SSS uit de startblokken. Na een minuut spelen gaat Mandy heel goed door en maakt de 1-0! Dat smaakt naar meer en vier minuten later gaat Ashley er vandoor. Ze breekt uit en maakt de 2-0. Wat een luxe, zo snel al op 2-0. Zo'n 20 minuten gaat t goed en dan zakt t spel in. Er wordt minder snel rondgetikt en niet alert gereageerd op ballen. En tot overmaat van ramp krijgen we een strafschop tegen. IJzendijke benut dit buitenkansje natuurlijk en brengt de stand op 2-1. Zo gaan we ook de rust in.
De tweede helft begint net als de eerste: in de 46e minuut maakt Mandy de 3-1. En als IJzendijke nog enige hoop had weer aan te sluiten werd die hoop vier minuten later omzeep geholpen. Linda krijgt de bal via een mooie steekpass vanaf het middenveld. Zij legt de bal voor en Britt tikt m in: 4-1! SSS speelt heel goed voetbal en IJzendijke komt er niet meer aan te pas. Het is dat we zoveel kansen niet benutten want anders....
Linda tovert in de 75e minuut nog een mooie actie uit haar hoge hoed en Britt hoeft m wederom alleen in te tikken: 5-1. Dat is tevens de eindstand.
Deze overwinning is zeer verdiend! Het was een team, een collectief dat ging met en voor elkaar! Goede zaken gedaan voor de derde periode en nog steeds comfortabel op de derde plek!
Bedankt weer voor alle support. Volgende week uit naar Zwolle voor de confrontatie met Be Quick'28.