SSS VR1 wint overtuigend met 5-0 van Be Quick'28

SSS VR1

Vrouwen zaterdag, VR1, Hoofdklasse A

8 april 2017 15:00

Slijkhuis, A.

SSS VR1 moest naar Be Quick'28 in Zwolle. Altijd een taaie tegenstander. De meiden waren op en top gemotiveerd om een goed resultaat te behalen want de kans op de derde periode is nog volop aanwezig.
Omdat Be Quick nieuwe tenues had mochten wij in ons eigen rood zwart aantreden. Nou, we hebben de clubkleuren eer aan gedaan. De hele wedstrijd is Be Quick er niet aan te pas gekomen. Het zag ze vandaag letterlijk en figuurlijk rood voor de ogen!
Tot onze grote verbazing startte Be Quick achterin 1 op 1. Met onze kwaliteiten voorin een bijzondere en dodelijke beslissing. Na 12 minuten stonden ze al op een 0-1 achterstand door oplettendheid van Mandy. Zij schoot de rebound er keurig in. Niet veel later volgde de 0-2. Demi nam de bal perfect aan op links, geeft voor op Linda en haar lob wordt door Ashley binnen getikt. De zeer luidruchtige trainer van Be Quick'28 werd op vakkundige wijze de mond gesnoerd. Toch maar wat omzetten maar het was al te laat. SSS is los! Nog voor de rust maken ze de klus af. Mandy gaat goed door en omspeelt de ver uitgekomen keepster van Be Quick. Beheerst maakt ze de 0-3.
De tweede helft start SSS weer scherp en zet de tegenstander direct vast. Linda, ietwat gefrustreerd omdat een doelpunt van haar maar niet wil vallen, is een plaag voor de verdediging. En dan is ie daar! Linda scoort op prachtige wijze, met links, de 0-4 voor SSS. Niet veel later heeft ze de 0-5 op haar schoen maar dit maal geen score. Maar het is voor het arme Be Quick nog niet gedaan. Een splijtende pass, Linda start precies op tijd en laat de verdediging haar hielen zien. En weer met links scoort ze de 0-5!!! Dan wordt er wat gas terug genomen. De verdediging speelt kat en muis met de aanvallers van Be Quick en de wedstrijd wordt gecontroleerd uitgespeeld. Een zeer goede wedstrijd van onze dames mt een verdiende dikke overwinning!
Dank aan de supporters die met eigen vervoer toch zijn komen aanmoedigen!