29 april 2017 14:30

Piket, G.P.

SSS VR1 - VIOD VR1............7 - 0 !
Ja u ziet het goed, een zeer ruime overwinning voor onze dames! En terecht.
De hele wedstrijd waren de dames gefocust. Er werd zeer goed gevoetbald. Iedereen deed zijn taak en het was een team! Het resultaat een heerlijke voetbalwedstrijd om naar te kijken. Een van een (van SSS kant) hoog niveau.
Van meet af aan dicteerde SSS het spel. Dat resulteerde na een minuut of 10 in de 1-0. Een prima aanval over links gaf balbezit aan Linda die voorgaf op Mandy. En die was wederom trefzeker voor de SSS dames hoofdmacht. SSS creëert vele kansen maar die tellen niet. Dan breekt Linda uit en treft nu zelf doel: 2-0. Mandy besluit even later ook uit te breken maar haar schot beland op de paal. Een uitstekend spelende Jeanine van Dalen haalt ook nog even uit maar de keepster weet deze inzet te pareren. Maar dan krijgt Ashley het op haar heupen. Zowel in de 35e als de 37e minuut scoort zij waardoor we gaan rusten met een 4-0 voorsprong. Na de rust kent SSS nog geen genade. Het arme VIOD weet niet waar ze het zoeken moeten. De vlagger blijft maar vlaggen voor buitenspel maar wat is dat ook al weer? Mandy is degene die de stand met een vlammend afstandsschot op 5-0 zet. Maar het is nog niet gedaan. Ashley scoort de 6-0 na een mooie solo. En een poosje later legt Jeanine de bal voor en wie is er als de kippen bij om te scoren? Ashley! 7-0
Er was nog een kleine tegenslag. Na 65 minuten had de trainer 3 mensen tegelijk gewisseld. In de 80e minuut raakt Britt de bal verkeerd en moet helaas de strijd staken. De laatste 10 minuten speelt SSS met tien man maar ook dan kan VIOD niet tot aanvallen komen al had de fotograaf die mee is gekomen daar wel op gerekend. De goede man was alvast naast ons doel gaan staan maar helaas...

Zeer goede zaken gedaan vandaag. Koploper RCL verliest en ook Jong PEC Zwolle staat na 90 minuten met lege handen. Hierdoor klimmen we op naar de 2e plaats in de ranglijst. En in de derde periode staan we nu aan kop.
De wedstrijd tegen koploper RCL volgende week wordt dus vast en zeker een spannende!!