3281BZ
NUMANSDORP
tel. 0186-653820

SSS VR2 viert de overwinning op NSVV
De zon had het gewonnen van de mist dus het leek een mooie middag te gaan worden. En leuk werd het. Voor de mensen langs de lijn was er een mooie pot voetbal met snel wisselend spel. De bal was vaak in het bezit van onze SSS dames. En als NSVV even een gaatje zag om door te breken stond er een verdediging die niet afwachtte maar gelijk ingreep.

Na een mooi duel in de eerste helft, met een schouderduw van Lotte ging de bal helaas over de achterlijn van NSVV, maar de inzet was top.

Vervolgens een mooi afstandsschot van Lianne maar de keeper van NSVV zat er goed bij. Hierna kreeg Lianne de bal vol in haar buik. Hier zie je gelijk de inzet en het blijven gaan van onze meiden.

Ongeveer in de 23e minuut scoorde onze Rieke de 0-1 op een mooie manier. Was het vliegend? of was het een mooie hoge lange sprong? De scheids (die overigens prima floot) keurde hem goed en de 0-1 was daar!!!

Het viel op dat de dames niet wegduiken maar elke bal koppen die ze kunnen koppen. Bij Naomi ging dit even niet helemaal goed en kreeg de bal vol op haar neus, maar uit haar reactie (“gaat wel hoor”) bleek maar weer dat ze er vol voor gingen.

Net voor rust kreeg NSVV een vrije trap op 20 meter van ons doel. Angèl zette de muur keurig neer. De bal ging links over de muur richting de verre hoek. Angèl ging er goed op af maar net voordat ze hem kon pakken kopte de SSS verdediging de bal over de achterlijn.

Uit de hoekschop die volgde kwam niets en het spel ging door richting rust.

De scheids zocht een rustig moment tussen alle straaljagers door om de eerste helft tot een einde te fluiten.

De 2e helft ging het voor SSS iets moeizamer. De temperatuur liep op en de luchtvochtigheid was hoog. Een slokje water was daarom tussendoor ook erg welkom

De enkele keer dat NSVV iets wilde proberen werd door de verdediging van SSS gestopt alsof ze vooraf wisten wat er ging gebeuren.

Na een balovername  rechtsachter bij SSS en een paas op Rieke, die alles en iedereen voorbij hing kwam de bal in de voeten van Romy die hem met een klein tikkie binnen kon schieten. 0-2 !!

Hier leek de wedstrijd toch wel beslist. Toch knalde Demi nog een mooi schot op doel vanaf een meter of 20. Prima schot, hard zat maar de keeper zat er goed bij.

Ook Alitcia gaf nog een draaibal richting de 0-3 maar ook deze bal had de keeper van NSVV klemvast.

Kortom een mooie middag met een mooie pot voetbal tegen een prima tegenstander maar die door de inzet van de SSS dames niet aan aanvallen toe kwamen.

Een mooie groep meiden die er voor gaan.