Mannen beker reserve poulefase Groep 1 44

3281BZ
NUMANSDORP
tel. 0186-653820

Na een voorbereiding met verschillende resultaten gaat het voor de mannen van Rene en Lars dan nu toch echt beginnen.

Op het programma staat de bekerwedstrijd uit bij NSVV 2, wat toch als een moeilijke opgave beschouwd mag worden. Vorig jaar werd er thuis nog riant verloren waardoor de mannen nu toch echt uit zijn op revanche.

De opdracht vanuit de kleedkamer is heel simpel, zo lang als mogelijk in de wedstrijd blijven en gebruik maken van de kansen die je zeker weten gaat krijgen. Het 1e deel is echt fantastisch uitgevoerd, bij het 2de deel hadden we toch iets meer geluk moeten hebben.

In het begin van de 1e helft is het vooral NSVV die de bal heeft, ze dringen dan ook onze mannen diep terug op eigen helft. Echt gevaarlijk worden ze niet, er zijn een paar voorzetten die vanaf de 16 gekopt worden maar daar wordt onze keeper niet echt warm of koud van. Er is 1 keer een goede redding nodig op een vrije schop waar iedereen eigenlijk aan een voorzet dacht, echter had de speler achter de bal een ander idee waardoor Cas tot een goede redding gedwongen werd. Heeft SSS dan echt alleen maar verdedigd, nou daar kunnen we heel kort over zijn: Nee! Met een dosis geluk had SSS zelfs met 0-2 de kleedkamers kunnen opzoeken, want de beste 2 kansen waren voor de mannen uit Klaaswaal.
Na een minuut of 50 mocht de kleedkamer opgezocht gaan worden door beide teams.

De trainers waren uitermate tevreden over de geleverde arbeid en het verdedigende werk.
Helaas moest er ook gehandeld gaan worden want Stan raakte net voor rust geblesseerd en kon helaas niet verder.
Vlak na rust is het Damian die er al snel af moet en na 60 minuten is het de beurt aan Jaimy en Kevin, die nog even door mogen naar Stellendam, om naar de kant te komen. Het spelbeeld in de 2de helft is niet heel veel anders dan in de eerste helft. Er worden door NSVV niet veel kansen gecreëerd en SSS probeert er toch zo nu en dan uit te komen. Vlak voor tijd is er misschien wel de grootste kans die SSS wordt onthouden. De keeper van NSVV haalt na goed doorzetten van Ryan, diezelfde Ryan onderuit in de zestienmeter, wat normaal gesproken een 100% penalty is, echter ziet onze leidsman het ietsjes anders en laat doorspelen.

Hierdoor eindigt de wedstrijd in 0 tegen 0 waarbij SSS toch echt wel de morele winnaar is. Ze hebben allemaal geknokt voor wat ze waard waren en mochten dan ook tevreden terugkijken.