3084AA
ROTTERDAM
tel. 010-4801176

De Klaaswaalse club reisde vandaag af naar de Oldegaarde om tegen hekkensluiter sv Charlois te proberen weer 3 punten bij het totaal te kunnen schrijven.

Na 2 minuten beleefde SSS een valse start doordat een misverstand in de verdediging van de roodhemden werd afgestraft. De thuisclub kwam hierdoor op een 1-0 voorsprong. Het zwaar gehavende Charlois kon nog wel even stand houden, maar voor rust wist SSS al snel de achterstand om te buigen in een 1-3 voorsprong door goals van Feni Bileti(8e minuut), Dennis den Haan (28e minuut) en Nick Rorijs (30eminuut). Deze laatste was wellicht de mooiste van de middag, waarbij een geoliede aanval via diverse schijven uiteindelijk door de genoemde spits achter de goalie van de thuisclub werd gedeponeerd. Voor rust bleef het niet bij deze stand, want ook Geir Sizoo (een formidabele goal), Frank van der Linden (een stift uit het boekje, na een prachtige assist van Dennis den Haan) en wederom Nick Rorijs zorgde voor een 1-6 ruststand.

Na rust maakte Charlois een 2e goal in de 60e minuut. Het incasseerde even later ook een terechte rode kaart. Daarna pakte SSS de draad weer op en via Nick Rorijs (80e minuut), Stan de Bruin (86e minuut) en Daan Sibrijns (89e minuut) werd de eindstand op 2-9 bepaald.

Een eenzijdige wedstrijd werd door scheidsrechter de Graaf na 90 minuten afgefloten. Volgende week speelt SSS een thuiswedstrijd tegen Lekkerkerk. Deze pot aan de Jaap Kosterstraat begint om 14.30 uur.