Bloklandsekade 2
2975LA
OTTOLAND
tel. 0184-641669

Vandaag gaan we naar VVAC naar Ottoland. SSS Neemt het de aftrap. Die resulteert in een ingooi. In de 7e minuut heeft SSS een corner die genomen wordt door Romy die niet gevaarlijk is. Door het snelle omschakelen van VVAC komt hier wel een kans voor VVAC uit, maar belandt in de handen van onze keepster Angèl. In de 12e minuut speelt Lianne een goede bal op Kim die hieruit een 1 op 1 aangaat met de keepster maar wordt teruggefloten wegens buitenspel. In de 14e minuut heeft Angèl een goede redding, de rebound belandt op de paal en wordt daarna weggewerkt door Evy. Snel hierna valt de 1-0. In de 24e minuut heeft VVAC een vrije trap zo'n 20 meter buiten de 16 maar deze belandt in de handen van Angèl. In de 35e minuut maakt Lianne de 1-1. Na wat heen en weer met de bal is het rust.

VVAC komt gefocust de kleedkamer uit en maakt direct na de aftrap de 2-1. In de 61e minuut is een speelster te laat en loopt tegen Angèl op die schreeuwend naar de grond gaat, maar na enige tijd en wat verzorging weer opstaat. In de 65e minuut wordt er gewisseld, Dane wordt geblesseerd het veld uit gedragen en voor haar komt Indy erin. In de 72e minuut gaat Sanne eruit voor Nina. Al snel wordt duidelijk dat de scheidsrechter de vader is van een van de speelsters van VVAC want hij doet net alsof hij elke overtreding die gemaakt wordt op de meiden van SSS niet ziet. In de 92e minuut valt de 3-1. In de 93e minuut vindt er nog een wissel plaats, Michelle komt erin voor Jet. In de 95e minuut speelt Romy de bal de 16 in maar de keepster is te laat en neemt Romy mee onderuit die schreeuwend naar de grond gaat. Dit is een duidelijke penalty die niet gegeven wordt door de scheidrechter. Maar in plaats daarvan fluit hij de wedstrijd af en gaan we zonder punten naar huis.