SSS VR2 zet zegereeks voort en stijgt naar plaats 5

Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

De eerste wedstrijd na de winterstop beginnen we vol goede moed. Het was goed voetbalweer, een zon afwisselend met een miezerregen. SSS heeft de aftrap. Hieruit komt gelijk een goede aanval met als resultaat een aantal corners, die geen resultaat opleveren. In de 18e minuut schiet Lianne van net buiten de 16 meter een prachtige bal die buitenkant paal gaat. In de 21e minuut valt het eerste doelpunt uit een corner, de corner wordt weggeslagen door de keepster en komt voor de voeten van Evi die de bal er netjes intikt. 1-0. In de 31e minuut speelt Romy een bal op Lianne, Lianne speelt 3 speelsters voorbij en legt de bal af aan Sanne die net buiten de 16 staat. Sanne schiet de bal in de verre hoek. 2-0. Vlak voor rust heeft Angèl een mooie redding.

RUST

In de rust is er gewisseld. Evi gaat eruit en wordt gewisseld voor Janita. Na wat verschuivingen kunnen we weer verder. Demi geeft in de 55e minuut een vrije trap weg net buiten de 16. Deze valt erin. 2-1. Vlak hierna heeft SSS een vrije trap net buiten de 16. Deze wordt goed geschoten maar gaat voorlangs. In de 58e minuut wordt er gewisseld. Lizette gaat eruit en Indy komt er in. In de 61e minuut wordt er een diepe bal op Lianne gespeelt en ze speelt 3 speelsters voorbij en legt de bal af aan Sanne die de bal het doel intikt. 3-1. In de 68e minuut wordt er nog gewisseld. Sanne gaat eruit en Nora komt erin. SSS creëert nog enkele kansen door de strijdlust. De 90 minuten zitten erop en na enkele minuten fluit de scheidsrechter af. 3-1 winst en hierdoor stijgt SSS van de 9e positie naar een gedeelde 5e positie.