3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Vandaag spelen we tegen ST Unitas. Het zonnetje is aanwezig met veel wind.

Unitas begint met de aftrap, deze spelen ze gelijk de diepte in over de rechter kant. Hieruit volgen 2 corners maar zonder resultaat. In de 9e minuut heeft de keepster Angèl een goede redding. In de 18e minuut speelt Angèl een goede bal op Lianne die de bal goed aanneemt maar over het doel speelt. Jet is goed aan het verdedigen en werkt elke bal weg. In de 25e minuut speel Lianne een goede bal op Evy, helaas is de net te hard. In de 32e minuut wordt er vanaf rechts een voorzet gegeven, deze wordt weggeschoten maar komt in de voeten van de tegenstander die de bal onhoudbaar voor Angèl rechts in de hoek speelt. 0-1. In de 40e minuut is er een corner voor SSS wordt uitgehaald door Dane die de bal over schiet. In de 45e minuut wordt de 0-2 binnen geschoten. Na 2minuten extra speeltijd fluit de scheids af. RUST.

In de 59e minuut heeft Angèl een goede redding, hieruit volgt een corner die in de handen van Angèl terecht komt. In de 62e minuut vindt er een dubbele wissel plaats. Jesca en Nalili komen erin voor Kim en Janita, waardoor de aanvoerdersband naar Jet gaat. In de 64e minuut spelen Nalini en Sanne goed samen en gaat de bal naar voor, zonder resultaat. In de 66e minuut heeft Angèl een goede redding maar de tegenstander trapt haar na zonder enige reden. In de 83e minuut wordt er gewisseld, Nina komt erin voor Sanne. In de 84e minuut wordt er goed verdedigd door Eline. Je merkt dat de meiden van SSS kapot zijn en niet meer kunnen en naast enkele kleine kansjes geen doelpunten weten te maken en verliezen met 0-2 van ST Unitas