Mekelweg 8
2628CD
DELFT
tel. 015-2782442

Op deze koude dag zijn we vanaf Klaaswaal naar Delft afgereisd om tegen Ariston'80 te spelen. SSS heeft de aftrap. SSS heeft de aftrap. In de 3e minuut heeft Ariston'80 een corner doe goed wordt weggewerkt door Angèl. De bal wordt terug het spel ingebracht maar ook deze is voor Angèl. Waarna zij een diepe bal naar voor speelt. In de 13e minuut krijgt SSS een penalty, deze wordt tegengehouden door de keepster. In de 15e minuut krijgt Ariston'80 een vrije trap zo'n 5meter bijten het 16 meter gebied. Deze wordt in de handen van de keepster Angèl geschoten, hierna wordt de bal diep geschoten op Lianne. 1-0 19e min. SSS moet aan de bak. In de 23e minuut heeft SSS een corner. Deze wordt genomen door Janita en de bal wordt precies op het hoofd van Lisette gemikt. Maar helaas wordt deze bal tegengehouden. Ariston'80 is in de eerste helft flink aan het aanvallen met af en toe een kansje voor SSS. In de 39e minuut heeft Lianne een mooie actie en scoort vanaf buiten de 16. 1-1. Snel hierna in de 41e minuut heeft SSS een corner genomen door Janita. Deze wordt perfect op het hoofd van Lisette geplaatst en deze kopt ze erin. 1-2. Hierna fluit de scheids af, het is rust.

Al vroeg in de 2e helft gaat SSS in de aanval. De eerste 10 minuten is Ariston'80 de betere ploeg maar al snel hierna pakt SSS de overhand en gaat steeds vaker in de aanval. In de 63e minuut vindt de eerste wissel plaats. Jesca komt eruit voor Myrthe die vandaag ons team komt versterken. In de 68e minuut heeft Ariston'80 een vrije trap aan de rechterkant van het 16 meter gebied. 2-2. In de 72e minuut wordt er weer gewisseld. Deze keer gaat Lisette eruit en gaat Sanne erin. Na wat verschuivingen staat het weer en kan SSS weer in de verdediging. In de 77e minuut vindt de laatste wissel plaats. Eline komt eruit voor Kim die ook ons team komt versterken. Na een prachtige kans in de 80e minuut van Lianne die de keeper voorbij speelt en de bal schiet wordt de bal van de lijn gehaald. Met nog 10 minuten op de klok willen beide teams de 3 punten pakken. In de 85e minuut heeft Ariston'80 een corner die voor eht doel langs schiet. Vlak hierna heeft SSS een vrije trap die genomen wordt door Janita. Deze wordt weggetikt door de keepster. De scheids fluit af. 2-2, beide teams pakken 1 puntje. Op naar volgende week, de laatste wedstrijd voor de winterstop.