Noordeinde 5
4481BJ
KLOETINGE
tel. 0113-213173

We zijn vandaag vertrokken met de bus richting Kloetinge. Met een heerlijk warm zonnetje begonnen we de wedstrijd om 17.40. Kloetinge begint met de aftrap die resulteert in een diepe bal over de links kant maar eindigt bij Angèl in de handen. In de 11e minuut is er een mooie actie van Lianne en Tessa. In de 18e minuut is er een actie van Sanne die vervolgens een corner neemt en vervolgens over de zijlijn gaat. Halverwege de eerste helft en er wordt even een kleine drinkpauze gehouden. In de 32e minuut heeft Kloetinge een goeie actie en een doelpunt.1-0. In de 43e minuut wordt er een soort van karatetrap richting Janita gedaan die schreeuwend naar de grond gaat. Na wat extra tijd in de eerste helft fluit de scheids, Rust.

2e helft beginnen wij met de aftrap. Snel na de aftrap krijgt  Janita een vrije trap, deze gaat richting de verre hoek maar wordt eruit gehaald door de keepster. Direct hierna vindt er een goede actie van Lianne plaats die de bal terug legt op Jesca die de bal misschiet. Dit was een goede kans op de gelijkmaker. In de 52e minuut scoort Kloetinge de 2-0. In de 61e minuut heeft Kloetinge een goede actie door het midden en maakt gelijk de 3-0. In de 65e minuut heeft Dane een goede sliding die een verdere uitbraak voorkomt. In de 74e minuut geeft Kloetinge een diepe bal die resulteert in de 4-0. In de 80e minuut wordt er onterecht voor buitenspel gefloten na een goede diepe bal, wat een mooie kans voor Lianne had kunnen opleveren. In de 83e minuut wordt er gewisseld. Na wat verschuivingen op het veld komt Fien erin voor Dane. In de 84e minuut zorgt een diepe bal voor een kans voor Lianne maar die bal gaat net over. Precies op 90minuten fluit de scheidrechter af. Helaas zonder punten terug naar SSS.