Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

De zon kwam af en toe tevoorschijn in het prachtige Klaaswaal. Onze tegenstander vandaag was XerxesDZB uit Rotterdam. We hebben weer drie wissels op de bank zitten. Laten we gaan voetballen...

SSS begint vandaag met de aftrap. We zijn begonnen. Al snel creëeren beide teams wat kleine kansjes, zoals een diepe bal gespeeld door Jet van Eekelen op Evy van Rossum in de 5e minuut die over de achterlijn gaat. Vlak hierna krijgt Romy Stolk een goede kans die ze in de handen van de keeper schiet. In de 17e minuut heeft maakt Xerxes een doelpunt die komt uit een buitenspel maar de scheids neemt het signaal van onze vlagger niet over. 0-1. De meiden van SSS lijken een beetje bang te zijn voor de meiden van Xerxes. Ind e 23e minuut scoort Xerxesuit een goede bal die over de keepster heen valt. 0-2.  In de 37e minuut heeft SSS een corner die genomen wordt door Janita Lookermans, deze wordt weggewerkt net buiten de 16en daarna ion de handen van de keeper geschoten. Vlak hierna heeft de keepster van SSS Angèl Verschoor een goede redding. Vlak voor rust scoort Xerxes weer een doelpunt. Ruststand 0-3

In de rust vond er 1 wissel plaats. Janita Lookermans komt eraf voor Rieke de Witte. Hopelijk neemt SSS wat vechtlust mee uit de kleedkamer. Beide teams zetten vanaf het fluitsignaal hoog druk. In de 48e minuut speelt Romy Stolk een goede bal tussen de verdedigers van Xerxes door op Lianne Bruijs alleen is de bal net te hard. SSS krijgt in de 60e minuut met Rieke de Witte 2 kleine kansen. Vlak hierna komt Xerxeser over de linkerkant langs, geeft voor en met een intikkertje schieten ze hem binnen. 0-4. In de 82 minuut heeft LianneBruijs een goede kans die net naast gaat. In de 87e minuut kans SSS, hier komt een corner uit. Uit de corner werd de bal hard en van dichtbij tegen de hand van een tegenstander geschoten, maar de scheidsrechter vondt dit geen penalty waard. We gaan de blessuretijd in. Hierin krijgt Romy Stolk nog een kans die net langs de paal schuift. Hierna wordt er afgefloten. Eindstand 0-4.