Igor Stravinskisingel 5
3069MA
ROTTERDAM
tel. 010-4558609

Vandaag moeten we naar XerxesDZB en we namen het zonnetje mee. XerxesDZB begint met de aftrap, hieruit komt gelijk een actie maar eindigt in de handen van de keepster Angèl. Snel hierna speelt Demi een diepe bal op Lianne, die eindigt in een achterbal. Na 10 minuten spelen heeft XerxesDZB pas een echte eerste poging. In de 26e minuut krijgt Romy eerst een elleboog tegen haar rib en daarna haar hoofd tegen een schouder en is klaar. Romy kan niet meer verder en wordt gewisseld voor Indy. In de 33e minuut speelt Demi een bal op Lianne die de bal goed aanneemt en mee richting het doel van XerxesDZB weet te krijgen, hier wordt hands gemaakt maar niet gezien door de scheids en in de handen van de keepster. Kort hierna valt de 1-0. In de extra tijd van de eerste helft wordt Janita aan haar nek richting de grond getrokken, maar de scheids 'zag het niet' dus weer geen kaart getrokken. RUST.

Na de rust wordt er gewisseld, Dane komt voor Lizette. Gelijk na de aftrap wordt er 2-0 gemaakt. In de 53e minuut wordt er een smerige tackel gemaakt op Lianne, en hierdoor wordt de scheids boos op een toeschouwer. In de 63e minuut wordt Demi gewisseld voor Nalini. In de 67e minuut wordt Jet aan haar hoofd richting de grond getrokken. XerxesDZB kan maar niet van onze hoofden afblijven. Snel hierna valt de 3-0 en 7 minuten later valt de 4-0. En de scheids fluit af. Na een heftige en agressieve wedstrijd gaan we zonder punten naar huis.