75'
80'

HW Bokaal JO19

10 april 2017 20:00

Vanavond start ook de HW Bokaal voor SSS JO19-1. De eerste tegenstander is GOZ. In de bekercompetitie eindigde deze wedstrijd in een gelijkspel. SSS heeft een groot aantal afwezigen vanavond door blessures, werk en studie en vandaar dat vanuit JO17-1 de volgende spelers zijn gevraagd: Tim K., Tim van Z., Manatap, Mitchel, Max en daarnaast is Stefan er ook bij gevraagd. GOZ zet vanaf het begin SSS direct vast op eigen helft maar de eerste echte kans is voor SSS maar het schot van Jimi mist kracht en is uiteindelijk een makkelijke prooi voor de keeper. Een paar minuten later is er weer een kans voor SSS als de keeper GOZ onnodig zijn doel opkomt en Hannes de bal aflegt op Jimi en die stuurt zijn befaamde boogbal zo het lege doel in: 1-0. Even later een vrije trap van Rune maar Paul kopt net naast. GOZ neemt weer de overhand en in eerste instantie redt Dylan nog op een schot maar de rebound komt weer voor de voeten van een GOZ speler en die scoort 1-1. Voor rust neemt GOZ nog de leiding als een speler wel heel makkelijk door de verdediging mag lopen 1-2 en dat is tevens de ruststand. In de tweede helft is de eerste kans voor GOZ als uit een corner de bal op het hoofd komt van een aanvaller maar gelukkig staat Ruben goed opgesteld en haalt hij de bal van de lijn. Even later een counter van SSS en DE kans op de gelijkmaker maar ze krijgen de bal niet in het doel. Tegen deze tegenstander krijg je niet zoveel kansen en dan moeten zulke kansen gewoon zitten.  Een rush van Jimi richting GOZ doel maar hij wordt iets naar buiten gedreven zodat zijn schot recht op de keeper gaat. In de competitie leveren foutjes meestal geen doelpunt op maar tegen GOZ wordt elk foutje afgestraft en als SSS al zo vroeg voor Sinterklaas gaat spelen geef je de wedstrijd zo weg. GOZ profiteert optimaal en scoort 1-3 en 1-4. De strafschoppen worden wel gewonnen al was het team en de trainer niet te spreken over de laatste strafschop. Is het overschatting of heeft het te maken met de instelling waarmee een speler het veld ingaat?