SSS MO17-1 redt het helaas net niet tegen SHO MO17-1.

...

HW Bokaal MO17

13 mei 2017 14:30

Onbekend

Vandaag staat voor de 4e keer dit seizoen een wedstrijd tegen SHO op het programma. De eerste drie ontmoetingen hebben wij helaas geen punten kunnen pakken en dus weten we van tevoren dat het vandaag een lastige wedstrijd zal worden. Maar doordat wij met maar 1-0 van FC Binnenmaas hebben verloren en SHO met 2-5 van FC Binnenmaas, hebben wij vandaag genoeg aan een punt om de finale van de Hoeksewaard bokaal te bereiken.

Dat gaan wij proberen met uiteraard Mandy onder de lat. Loïs, Sabine, Fabienne en Joelle achterin. Myrthe, Fenna en Milou op het middenveld. En Amber, Kim en Demi voorin. Dat betekend dat Wendy, Sterre, Lisa en Nina vandaag op de bank beginnen.

Jaimy is nog steeds geblesseerd, Charaya moest werken en Britt had helaas een begrafenis.

Nadat we de warming up in onze nieuwe inloop shirts hebben gedaan starte we iets na half 3 maar helaas lag binnen 3 minuten de bal al in ons doel en kijken we dus al snel tegen een achterstand aan. Daarna herpakt SSS zich en komt iets beter in de wedstrijd en krijgt een paar kleine kansen. Maar nog steeds is het SHO dat de beste kansen krijgt maar gelukkig staat Mandy weer heel goed te keepen en houd een paar zekere doelpunten uit haar doel. Hierdoor gaan we met een 0-1 achterstand de rust in.

Na rust kwamen we iets sterker de kleedkamer uit dan dat we er ingingen en dat resulteerden ook in een paar kansen maar helaas kregen we de bal niet in het doel. Opeens werd Kim diep gestuurd en ging samen met Wendy alleen op de keeper af, Wendy bleef netjes achter kim zodat ze de bal kon krijgen en ze kreeg hem ook maar helaas vlagde de vlagger van SHO onterecht voor buitenspel. En blijft het dus 0-1. 15 minuten voor tijd probeerden we nog 1-3-3-4 te spelen en zo nog de gelijkmaker te forceren dat lukte ook bijna want we verdienden een vrijtrap net naast de 16 en die werd door Kim richting 2e paal geschoten maar helaas kon Fenna de bal net niet in het doel krijgen. Na 39 minuten floot de scheidsrechter al af en helaas is het niet gelukt maar we waren heel dicht bij, meiden als het vandaag een klein beetje mee had gezeten hadden we er zeker een gelijkspel uit kunnen slepen.

Na de Hoeksewaard bokaal wedstrijden zijn er ook altijd nog de bekende strafschoppen en die wisten we gelukkig nog wel te winnen met 4-3.