SSS MO17-1 verliest matige wedstrijd tegen Zuidland MO17-1.

14'
...

Meisjes onder 17 zaterdag, MO17-1, 1e klasse 4

18 maart 2017 14:30

Na een heerlijk zonnig weekje begon de dag vandaag met regen en veel wind, niet echt een lekker voetbal weertje dus. Maar om eindelijk eens van die laatste plaats af te komen zouden we toch echt moeten winnen vandaag. Jaimy heeft een blessure aan der knie en is er de komende weken helaas niet bij en Charaya moest werken. We begonnen de wedstrijd dus met Mandy in het doel. Britt Sabine Myrthe en Joelle achterin. Op het middenveld Lois Fenna en Nina. En voorin Sterre Amber en Wendy. Dus hadden we op de bank nog Kim Fabienne Lisa Demi en Milou.

We begonnen niet echt sterk en konden weinig kansen creëren, maar gelukkig was ook Zuidland niet heel scherp. Toch was het Zuidland die in de 14e minuut wel het netje kon vinden en zo stonden we dus al met 0-1 achter. De harde wind maakte het moeilijk om lekker te voetballen en het spel werd er zeker niet beter op. Dit mag natuurlijk geen excuus zijn want ook de tegenpartij heeft last van de wind en de regen. We hebben een paar kleine kansjes gehad maar gingen toch met een 0-1 achterstand de rust in.

Na een kwartiertje rust en een glaasje siroop zou je denken dat de meiden wel weer klaar zijn voor de 2e helft, maar helaas beginnen we ook nu weer niet scherp. Zuidland was ons verdedigend steeds de baas en we konden niet in de buurt van het doel komen. Zuidland had nog een paar kansen maar gelukkig verdedigde we wel redelijk en anders was er altijd Mandy nog om ons in de wedstrijd te houden. Nu speelden we pas om 14.30 uur dus je zou denken dat iedereen wel wakker was maar dat gebeurde pas halverwege de 2e helft. We creëerde een paar kansen maar helaas zat een doelpunt er niet in. Een paar minuten voor tijd nog een verdediger eruit en een aanvaller erin mocht ook niet baten. En zo verliezen we deze wedstrijd met 0-1. Heel erg zonde want als we vanaf het begin scherp hadden geweest en er net als vorige week wel voor knokte hadden we van de laatste plaats af geweest. Volgende week zijn we vrij en kunnen we allemaal uitslapen en dan verwacht ik dat we er op 1 april weer allemaal vol goede moed, energie en inzet staan om het op te nemen tegen SHO.