85'
Assist: Aaron Prins

Onder 19 zaterdag, JO19-1, 4e klasse 02

25 februari 2017 12:00

Begin van de voorjaarsvakantie en dan staat de inhaalwedstrijd tegen Zinkwegse Boys JO19-1 op het programma. Bij SSS ontbreekt Wouter ivm vakantie en Tyr is nog geblesseerd en daarom is Ryan (JO17-1) erbij gevraagd. Zinkwegse Boys heeft iets meer personele problemen en heeft daarom een aantal JO15 spelers meegenomen. Vanaf de aftrap zet SSS de tegenstander vast op eigen helft en je hoeft dan ook niet lang te wachten op de eerste kansen maar helaas wordt het net niet gevonden. Kans op kans wordt om zeep geholpen door SSS. Typerend is dan ook dat niet de aanvallers het openingsdoelpunt scoren maar dat laatste man Rune verantwoordelijk is dat eindelijk de 1-0 op het bord komt. Een vrije trap van Jimi komt even later via de onderkant van de lat uit het doel. SSS gaat door met missen en we moeten wachten tot de 28e minuut als de tweeling elkaar vindt en Ruben zijn broer Paul in staat stelt de score eindelijk te verhogen naar 2-0. Een paar minuten later is het weer raak als een pass van Rune door Jimi tot de 3-0 verwerkt wordt en bij de 4-0 is het Hannes die de assist kevert op Jimi. In de laatste minuten is het een handsbal van Laurens en de scheidsrechter heeft geen andere keuze dan de bal op de stip te  leggen en Dylan is kansloos 4-1. Dan krijgt Don nog geheel onnodig een gele kaart en zo zal SSS 10 minuten met een man minder spelen. In de tweede helft hetzelfde beeld:  een kansen verkwistend SSS. Ruben die eerst een schijnbeweging eruit gooit waarvan hij zich zelf niet bewust van is en vervolgens denkt een voorzet te geven maar zijn bal waait het doel in 5-1. Tweelingbroer Paul zorgt vervolgens voor 6-1. Zinkwegse Boys komt sporadisch op de helft van SSS maar gevaarlijk worden ze niet. Rune scoort, op aangeven van Ruben, de 7-1. Een strafschop voor SSS en daaruit is het Jimi die de 8-1 scoort. De eindstand wordt bepaald door Aaron die eerst nog strand op de keeper maar daarna de bal ongehinderd in het doel kan koppen: 9-1. Komende week maar gaan trainen op afronden? Volgende week zal er toch veel maar dan ook veel beter voetbal op de mat gelegd moeten worden en veel beter met de kansen omgesprongen moeten worden tegen SHO JO19-3.