SSS JO19-1 verliest van Hekelingen en is daardoor kansloos voor het kampioenschap

SSS JO19-1

3 - 5

v.v. Hekelingen JO19-2

30'
40'
50'
75'
Assist: Jimi Moritz
80'
Jimi Moritz (schot)
83'
89'

Onder 19 zaterdag, JO19-1, 4e klasse 02

25 maart 2017 14:30

Tja, je hebt van die wedstrijden. Geen inzet en geen concentratie. Al vanaf de eerste minuut zie je welke kant deze wedstrijd op gaat en dat is niet de SSS kant. SSS komt nog wel op voorsprong door een droge schuiver van Wouter. Maar daarna kans op kans voor SSS maar geen treffer. Hekelingen daar en tegen krijgt 2 kansen en die zitten er direct in en dat geeft een ruststand van 1-2. Na rust de derde kans voor Hekelingen en ook het derde doelpunt. SSS doet wat terug als Hannes de 2-3 binnenkopt. Helaas is het zo als een verdediger een fout maakt het direct een doelpunt oplevert en dus 2-4. Als een aanvaller een fout maakt zegt men jammer volgende keer beter maar als dit ontelbare keren achter elkaar gebeurt dan scheelt er toch wat aan. Gerard gaat risico nemen door met achterin 1 op 1 te gaan spelen. Jimi scoort 3-4 en SSS gaat op zoek naar meer. Maar helaas dupeert Paul zijn ploeg door er met geel vanaf gestuurd te worden en dus de laatste 5 minuten met een man minder en daar profiteert Hekelingen van door de 3-5 te scoren. Zo verliest SSS niet alleen de 3 punten maar zijn ze nu ook kansloos voor het kampioenschap. Misschien zou het helpen als jullie eens allemaal 2x in de week gaan trainen? Hierbij dan ook vast de felicitaties aan Strijen JO19-2 met het kampioenschap.