58'
...

Meisjes onder 17 zaterdag, MO17-1, 1e klasse 4

1 april 2017 12:00

Nadat we vorige week een vrij weekend hadden mogen we vandaag weer aan de bak thuis tegen SHO MO17-1. Een bekende tegenstander voor ons want we hebben namelijk al 2 keer eerder tegen elkaar gespeeld en helaas 2 keer verloren daarom vandaag de kans om revanche te nemen.

Dat gaan we doen met Mandy in het doel. Loïs, Britt, Myrthe en Nina achter in. Milou, Fenna en Sterre op het middenveld. En Wendy, Kim en Demi voorin. Joelle, Lisa en Amber beginnen op de bank. Afwezigen vandaag zijn Fabienne en Charaya door werk. Jaimy is nog geblesseerd en Sabine moest helaas ziek afmelden vandaag.

We beginnen niet goed aan de wedstrijd en kwamen binnen 3 minuten al op een 0-1 achterstand. Waardoor we al gelijk achter de feiten aan lopen. We kregen wel een goede kans op de gelijkmaker maar helaas kon Fenna de corner van kim net niet in het doel schieten. Even later een corner aan de andere kant van het veld en deze kan door SHO vrij worden in gekopt 0-2. En helaas gaven we voor de rust ook de 0-3 nog weg. Zo gaan we dus met 0-3 de rust in de zelfde rust stand als in de uitwedstrijd in Oud-Beijerland.

Na een kwartiertje rust gaat de 2e helft weer beginnen meestal ons sterkste gedeelte van een wedstrijd. We komen wel iets meer op de helft van SHO te voetballen maar tot hele grote kansen leid dit niet. En waar wij vaak net na de rust scoren is het nu SHO die 6 minuten na rust de 0-4 er in schiet en de wedstrijd lijkt beslist. Maar SSS kreeg nog wel een kans via Lisa maar deze ging helaas net naast het doel. En ook na een goede steek bal van kim kon Amber een op een met de keeper de ere treffer voor SSS er niet in schieten. SHO komt nog steeds veel voor het doel van SSS maar gelukkig staat Mandy weer zo als gewoonlijk heel goed te keepen en heeft een hoop doelpunten kunnen voorkomen. Na een snelle aanval van SHO lijkt het er op dat Mandy ons weer met een goede redding van een nog grotere achterstand afhoud maar helaas schiet SHO de rebound er in en zo eindigt de wedstrijd in een 0-5 nederlaag.

Gelukkig worden de trainers maandag niet geconfronteerd op school met de uitslag, maar op 13 mei krijgen we nog een herkansing want dan komt SHO nog een keer op bezoek om te spelen voor de Hoekse waard bokaal.