Meisjes onder 17 zaterdag, MO17-1, 1e klasse 4

8 april 2017 14:30

Op deze hele zonnige zaterdag gaan we op bezoek in Rotterdam bij VVOR.
Het word een moeilijke opgave om bij de koploper punten te halen maar we gaan er alles aan doen om het ze zo moeilijk mogelijk te maken. We moeten dit doen zonder Amber want die is een dagje shoppen in Amsterdam. Jaimy is langdurig geblesseerd. Charaya moest werken en Sterre had een verjaardag.

We beginnen deze wedstrijd met Mandy in het doel. Britt, Myrthe, Sabine en Joelle achterin. Lois, Fenna, Kim en Nina op het middenveld. Milou en Demi staten voorin. En hebben we 3 wissels, Wendy, Lisa en Fabienne.

We beginnen de eerste helft niet echt sterk en staan na 4 minuten al met 1-0 achter. Het is vooral VVOR die veel kansen creëert maar Mandy staat super te keepen en die houd ons dus goed in de wedstrijd. Na 25 minuten is er een drinkpauze ingelast omdat het zo warm was. Verder is het de eerste helft niet echt spannend en gaan we met een 1-0 achterstand de rust in.

Voordat we aan de 2e helft beginnen wilde de scheidsrechter even alle voetbalpasjes controleren, beetje raar omdat in de rust te doen maar als je niks te verbergen heb is dat uiteraard geen probleem.

We begonnen de 2e helft iets sterker en hadden wat kleine kansjes maar helaas word een doelpunt van Wendy afgekeurd voor buitenspel (zijn de meningen over verdeeld). Waar SSS het niet lukt om te scoren weet VVOR wel de bal in het doel te schieten. In de 44e minuut is het 2-0. SSS speelt niet echt best en wordt er veel te weinig samen gecommuniceerd  en is het weer VVOR die in de 58e minuut de 3-0 binnen tikt. Mandy staat zoals iedere week weer goed te keepen maar helaas kan ze ook de 4-0 niet voorkomen. En als je denkt dat het allemaal niet erger kan is het Britt die een waardeloze bal naar Mandy speelt en zo de spits van VVOR de kans geeft om de 5-0 binnen te schieten. Het was een mooie voorzet Britt maar helaas voor het verkeerde doel. Zo eindigt de wedstrijd in een 5-0 nederlaag.

Wij feliciteren VVOR alvast met het voor 99% zeker behalen van het kampioenschap.

Woensdag spelen we om 20.00 uur  voor de Hoekse Waard Bokaal tegen Binnenmaas en laten we dan eens voor 1 keer eens MET Z’N ALLE  alles geven en zorgen dat we (maar vooral Rene) daar met een big smile weg gaan.