SSS MO17-1 wint laatste competitie wedstrijd overtuigend van Slikkerveer MO17-1.

SSS MO17-1

4 - 1

Slikkerveer MO17-1

35'
Assist: Kim Vermaas
Wendy Bom (scrimmage)
37'
Wendy Bom (schot)
39'
60'
Assist: Wendy Bom
61'
... (penalty)

Meisjes onder 17 zaterdag, MO17-1, 1e klasse 4

22 april 2017 12:00

Vandaag de laatste wedstrijd van de competitie en eindelijk mogen we eens op veld 1 spelen. Na de blamage van vorige week gaan we nu allemaal weer vol goede moed aan de wedstrijd beginnen. Britt is met de MO15-1 mee omdat ze niet genoeg meiden hadden. Charaya moest werken en Jaimy is nog geblesseerd.

We beginnen de wedstrijd met Mandy in het doel. Lois, Sabine, Fabienne en Myrthe achterin. Op het middenveld met  Lisa, Fenna en Nina. Amber, Kim en Demi voorin.
Op de bank hebben we dan nog Wendy, Milou en Joelle. Sterre komt ook nog maar die had der eigen verslapen.

We begonnen redelijk aan de wedstrijd en kregen wat kleine mogelijkheden. Slikkerveer kwam er niet echt uit. Na 20 minuten kwamen we goed in de wedstrijd en was het Fenna die in de 35e minuut na een assist van Kim de bal over de keeper heen lopte 1-0. En 2 minuten later lag de bal alweer in het netje. Demi paasde de bal op Wendy en die maakte met een sliding zo de 2-0.  En dan in de 39e minuut een van de mooiste aanvallen van het seizoen, Wendy speelt Fenna in Wendy loopt door en krijgt de bal precies op maat terug en kan hem zo mooi in de hoek schieten 3-0. En zo gaan we na een goede eerste helft de rust in met een 3-0 voorsprong.

In de rust hebben we de meiden verteld dat als ze zo doorgaan dat deze wedstrijd niet meer verloren kan worden en dat we er alles aan moesten doen om vandaag de 0 te houden.

Ook de 2e helft begin weer goed vanuit onze kant en krijgen wel wat kansen. In de 60e minuut is het Mandy met een uittrap die wordt door Wendy met een omhaal verlengt en is het Amber die zo voor de 4-0 kan zorgen. Na de aftrap is het Slikkerveer die aanvalt en Joelle een overtreding maakt op hun spits, Penalty! Nu hebben we een hele goed keeper op het doel staan dus zijn we natuurlijk niet gelijk in paniek maar helaas kon Mandy deze bal er niet uithouden, wel zat ze in de goede hoek maar kwam ze net een paar centimeter te kort.

En zo staat het 4-1. Er zijn verder aan beide kanten niet echt grote kansen meer geweest en zo eindigt de wedstrijd in een 4-1 overwinning.

Dames ik ben tevreden over jullie wedstrijd van vandaag. En jullie overwinning was dan ook een leuk verjaardags cadeau voor mij.  Als jullie zaterdag 13 mei tegen SHO net zo jullie best doen als vandaag zal ik trakteren op wat lekkers. En we hoeven dan maar 1 punt te halen om in de finale van de HW Bokaal te komen dus dat moet zeker gaan lukken.